AKTUELNO

Za Jelenu je dan venčanja bio tužan...

- Zoran nas je jedno po jedno eliminisao iz Jeleninog života. Izazivani su sukobi, svađe... Zoran je imao veliku komandu nad njom. Toliko je njome manipulisao da je mogla da nam se javi kad nas sretne samo ako je sama - ispričala je nekadašnja bliska prijateljica ubijene Jelene Marjanović.

Kako dodaje, s Jelenom se družila od detinjstva jer su živele u istoj ulici. Od početka su imale jako blizak odnos, ali je, kako kaže, došlo do neverovatnog preokreta čim su joj Marjanovići ušli u život.

- Od kako je Jeca upoznala Zorana, kako su počeli da žive zajedno, sve se promenilo. Prestala je da se druži sa prijateljima iz detinjstva, čak nije smela na ulici da nam se javi, naročito ako je on s njom - naglašava ova žena.

Kako ona objašnjava, Marjanovići su Jelenu uključili u poseban način života koji vode, a koji nije podrazumevao njene stare prijatelje.

- Bili smo pravi Jelenini prijatelji, družili smo se od detinjstva, od kada smo se svi doselili u ulicu. Mi smo jedno po jedno bili eliminisani na razne načine. Izazivani su sukobi, svađe... Zoran je imao veliku komandu nad njom. Toliko je manipulisao njome da je mogla da nam se javi kad nas sretne samo ako je sama. Ali i tada je sve vreme gledala levo-desno da je neko ne vidi. To je išlo toliko daleko da nije smela ni da se javi ukoliko je bila sa njim - priča njena prijateljica, koja i danas žali što je i dan svadbe za Jelenu bio tužan dan, koji je doveo do suza čitavu Borču gde je pevačica stanovala.

Na dan Jeleninog venčanja svi su zanemeli - skoro niko od njenih prijatelja iz detinjstva nije bio pozvan na svadbu.

- Skoro niko iz ulice, iako su s njenim ocem i majkom svi bili veliki prijatelji, nije bio pozvan. Međutim, pošto smo svi mnogo voleli Jecu jer je bila divno, fino i tiho dete, izašli smo na dan njenog venčanja na ulicu da je podržimo, pozdravimo. Mahali smo da zna da je volimo. Ali ona kada je kretala iz kuće, nije smela čak ni da se okrene da mahne. Mnogi su pomislili da se uobrazila, međutim, mi koji smo je znali, koji smo bili bliski sa njom znali smo da ne sme zbog Zorana - priča sagovornica.

Žalila se da ne može više tako da živi

Kako priča prijateljica, niko od Jeleninih prijatelja ne pamti je kao namrštenu ili tužnu osobu. Dok Zoran nije ušetao u njen život. - Jedna scena kada je ona u pitanju zauvek će mi ostati u pamćenju. Pre četiri godine srela sam je u Borči. Bila je jako ljuta, gurala je malu Janu u kolicima. Nikad u životu je nisam videla tako histeričnu. Vikala je kako joj je glava puna svega, da više ne može tako da živi. Napomenula je da joj je život jako težak, da je u nezgodnoj poziciji, nabrajala mi je probleme koje ima u kući u kojoj živi sa Marjanovićima - priča ova žena. I za to vreme se Jelena, kako kaže prijateljica, sve vreme okretala da je neko ne gleda - objašnjava ova žena.

Ona napominje da joj je i Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica, nedavno potvrdila da su njihove slutnje oko Jeleninog venčanja i čudnog ponašanja istinite.

- Njena sestra je meni pre neki dan rekla: "Drago mi je da je neko uopšte shvatio da ona taj dan nije smela da se okrene, da mahne, pod kojom je ona kontrolom bila" - priča naša sagovornica.

Zbog brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović, 2. aprila 2016, uhapšen je njen suprug Zoran 17 meseci nakon ubistva i od tada je u pritvoru.

Viši sud u Beogradu odbio je juče žalbu advokata Zorana Marjanovića na pritvor u kom se njihov klijent nalazi od 16. septembra ove godine.

Pročitajte još: ŠOKANTNO: EVO ŠTA JE OTKRIO PREGLED TAJNOG TELEFONA JELENE MARJANOVIĆ!

#Borča

#Jelena Marjanović

#Venčanje

#suze

'