AKTUELNO

Venčanje je najlepši dan u životu bračnog para, a nekada ume da se pretvori u pravi pakao. Naročito ako se neko od mladenaca predomisli u poslednjem trenutku.

Mladoženja je ostavio

Mladoženja je otkazao svoje venčanje na dan ceremonije nakon što je saznao da je njegova mlada u poslednjem trenutku posetila svog bivšeg dečka.

Par, koji nije imenovan, postao je viralan na društvenim mrežama nakon što je momak slomljenog srca snimljen kako odbija da sluša svoju uznemirenu mladu dok je jurio niz ulicu dalje od mesta događaja u Kasoi u Gani.

Mlada uzalud plakala i molila

Ali izveštaji kažu da je jedan od njenih prijatelja obavestio mladoženju o tome šta je uradila, što je dovelo do drame koja je izbila na ceremoniji.

Mlada je snimljena kako plače i moli svog verenika za još jednu priliku, ali je nije dobila.

@dansiwstv

Breaking news Bride goes mad after groom cancels wedding at Kasoa Information emanating from Kasoa in the Awutu Senya East Municipality of central region indicates that, a bride believed to be in her late twenties has gone mad after the groom abruptly cancelled wedding ceremony which was ongoing at Kasoa yesterday. The reason behind the cancellation of the wedding is not know as at filing this stay tune for mor details

♬ original sound - dansiws

Gledaoci su otišli ​​u odeljak za komentare na snimku, koji je dobio više od 15.000 lajkova nakon što je deljen na TikTok-u, rekavši da su tužni zbog mladoženja, ali da im je drago što je izašao pre nego što je bilo prekasno.

Komentari nisu izostali

Korisnici društvenih mreža nisu ostali imuni na ovaj događaj.

"Čoveku treba dati medalju, sad može da ode da se uda za svog bivšeg na miru“, "Onaj ko je rekao mladoženji, zaista ga je izbavio od zla", bili su samo neki od komentara.

Autor: