AKTUELNO

Naježićete se!

Zoran Marjanović okrivljen je za ubistvo supruge Jelene Marjanović, a svi i dalje pričaju o njegovom snimku iz detinjstva.

Snimak, star 28 godina, na kom je Zoran kao 10-godišnjak koji se ispoveda pred kamerama tada čuvenog časopisa namenjenog paranormalnim pojavama.

Marjanović je te 1990. godine otkrio da još od sedme godine doživljava astralnu projekciju u snu.

- Astralni svet je grad mrtvih, kako bi se reklo. U snu, kad zaspim, išao sam do prvog nivoa astrala - započeo je 10-godišnji Zoran priču, začuđujuće zrelim načinom izražavanja za dete osnovnoškolskog uzrasta.

- Ima četiri negativna nivoa i sedam pozitivnih. Možda ih ima i više, ali ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice i za one koji ne rade pozitivno. Tamo sam video ljude koji i nisu baš ljudi. Tamo je crno-belo sve. To su napaćenici sve. Ima i nivo samoubica. Zavisi kako su se ubili, tako i izgledaju - nastavio je priču Marjanović, a zatim obrazložio da u pozitivnim nivoima žive astralna tela pozitivnih ljudi.

- Tamo sam video dvorac, travu i šume. Sve je normalno, samo što sve što se tamo nalazi ima svoj sjaj - poručio je Zoran i otkrio da nije razgovarao ni sa kim u astralu, ali da je jedna osoba bila njegov vodič.

10-godišnji Zoran Marjanović je tvrdio da u astralni svet stiže tako što se odvoji od svog tela i kroz oblake dolazi u druge svetove, kao i da sa tim svetovima i ljudima ima kontakt i u normalnom stanju.

Pogledajte video:

#Jelena Marjanović

#Smrt

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'