AKTUELNO

Naježićete se!

Tokom gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditeljke Dušice Jakovljević, bivši ljubavnici Nadežda Biljić i Toma Panić su se više puta posvađali zbog svega što se danima unazad dešava među njima. Između ostalog, Panić je Biljićevoj prebacio da joj prija pažnja novinara, a tom prilikom joj je rekao i da može da bude samo žrtva Mikija Đuričića.

Pročitajte još: 'MOŽEŠ DA BUDEŠ SAMO MIKIJEVA ŽRTVA' Toma usred rasprave Nadeždi dodao SO NA RANU: Ovako je reagovala kada joj je pomenuo Đuričića (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Biljićeva je kasnije u emisiji priznala da je Mikija prebolela brže zbog Panića i da je Đuričić bio tip muškarca za nju, dok nije uradio to što je uradio. To je očigledno naišlo na reakcije ljudi, jer se pevačica oglasila na društvenoj mreži Instagram i putem storija uputila poruku ljudima koji joj postavljaju pitanja vezana za tu temu.

Da li je loše osećati se loše, odbačeno i poniženo? Ja nisam ničija žrtva, žrtva sam same sebe. Ali eto, mnogi me iritiraju svojim pozivima i pitanjima. Da, imala sam emocije, možda ih i dalje imam. Imam pravo da kao čovek i prijatelj budem povređena i besna. Sve je to za ljude, ali dosta je više. Definitivno je tačka stavljena i idemo dalje - napisala je pevačica.

Pročitajte još: ŠOK! Mina priznala sve o njenom odnosu sa Vladimirom Tomovićem, otkrila da joj se udvarao! ALEKSA POTVRDIO SVE! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/nadezdabiljic

M.P.

#Nadežda Biljić

'