AKTUELNO

Teodora Krsmanović, sestra tragično nastradale pevačice Jelene Marjanović, kaže da je samo o Jani razmišljala kada je saznala da je njen zet Zoran Marjanović osumnjičen za ubistvo i da se nalazi u pritvoru.

Kako navodi, Jana i ona su jako vezane, pa ne isključuje mogućnost da zatraži starateljstvo nad devojčicom, piše Republika.rs.

Da li mislite da se Zoran odao nekim gestovima u rijalitiju, i da li ste na neki način vi bili upućeni u tok istrage Jeleninog ubice?

- Ja sam angažovala Centar za forenzička istraživanja u Novom Sadu, napomenula sam Zoranu kako oni mogu da pomognu nama, policiji. Uključila sam se u sve to da bi svi znali da postojimo, da postoji Jelenina rodbina koja zaslužuje da zna koje ubica. Zoran se nikada nije bunio, čak mi je rekao da sa istim ciljem ulazi u rijaliti kako bi ljude podsetio na slučaj, kako bi se pre došlo do ubice. Imala sam utisak da je zaista imao takve namere, a ne da se reklamira u rijalitiju.

Pokrenuta istraga za teško ubistvo protiv Marjanovića: Evo koliko bi mogao da dobije godina zatvora!

Da li vam je bio sumnjiv njegov izlazak iz rijalitija?

- Sve ovo mi je bilo jako čudno, počevši od Zoranove izjave da se vraća u rijaliti. Kada smo se čuli pre samog ulaska, rekao mi je da ulazi u Zadrugu samo na nekoliko dana, i da neće dugo Janu da ostavi samu. Na TV-u sam čula da je rekao kako izlazi zbog sudskih sporova koje ima sa medijima, iako nisam znala da postoji bilo kakav spor - priča Teodora.

Da li ste se čuli sa njim nakon izlaska iz rijalitija?

- Čuli smo se sinoć negde oko 19 časova, rekao mi je samo dan dva da se adaptira na spoljni svet, pa će me pozvati. Kada sam čula da je uhapšen pozvala sam ga, ali je on već bio nedostupan.

Foto: Printscreen

MALOJ JANI ĆE BITI NAJTEŽE: Evo kako je reagovala dok joj je policija odvodila oca!

Jana je jako vezana za vas. Kako će ona podneti celu ovu situaciju?

- Ona je jako teško podnela i Jeleninu smrt. Ali, ona je oduvek jaka. Uvek je bila zrela, zato šte je Jelena uvek pričala sa njom, vaspitavala je. Ona se još uvek nije navikla da nema više mamu, pa se plašim da će je ovo saznanje jako pogoditi. Plašim se da se ne povuče u sebe. Kada je Jelena ubijena, ona je svu svoju tugu kroz bes ispoljavala. Sve ovo će joj biti nejasno. Imaće zbrku u svojoj glavi.

Pojavile su se informacije da ste krenuli u borbu za starateljstvom nad Janom...

- Jana i ja smo jako vezane. Ako bude potrebe za tim naravno da ću se baviti tom temom - završila je Teodora.

Zoran Marjanović sinoć je uhapšen u svojoj kući u Borči, kao osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović.

#Jelena Marjanović

#sestra

'