AKTUELNO

Osamnaestogodišnji Jovan P. iz Negotina uhapšen je zbog sumnje da je u dvorištu osnovne škole "Branko Radičević" nasrmt pretukao Ivana Đorđevića (29) iz okoline tog grada.

Kako saznajemo, do brutalnog napada je došlo nakon kraće rasprave između tinejdžera i muškarca.

Osamnaestogodišnjak je odmah nakon napada pobegao, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila!

Meštani kažu da su ubijenog Đorđevića svi znali i prepoznavali jer se zbog zdravstvenih problema teže kretao. U Negotinu zbog ovog zločina vlada šok, niko ne može da veruje da se muškarac brutalno ubijen.

- Ivana su svi znali. Bio je prepoznatljiv zbog invaliditeta, teško je govorio i otežano se kretao - kažu meštani.

Meštani kažu da je Ivan potekao iz imućne porodice i da je ovo treća tragedija koja ih je pogodila ove godine, jer su ubijenom Ivanu nedavno preminuli i otac i deda.

- Ivanu je početkom godine od korone preminuo deda, a posle samo par meseci, od srčanog udara, umro mu je i otac. A sada da se ovako nešto dogodi njemu, to je užasno... Nemamo reči, šokirali smo se kada smo čuli da je nastradao na ovakav način – dodaju meštani.

Dvorište osnovne škole "Branko Radičević", u kojoj se dogodio zločin, nije ograđeno, a šta se tačno dogodilo, zašto je došlo do rasprave pa ubistva, utvrdiće istraga koja je u toku.

Foto: Facebook.com/Ivan Djordjevic

Pronađen sa povredama glave

Kada je pronađeno Ivanovo telo na glavi je imao vidljive povrede. Naložena je obdukcija koja će pokazati tačan uzrok smrti muškarca.

Kako nezvanično saznajemo, i osumnjičeni tinejdžer potiče iz imućne negotinske porodice.

- U septembru ove godine postao je punoletan. Zašto je ovo uradio, nikome nije jasno -pričaju meštani.

Prema nezvaničnim informacijama nema očevidaca stravičnog zločina.

Autor:

#Ivan Đorđević