AKTUELNO

Tročlanu porodicu Đokić iz Aleksinca najverovatnije je ubio neko iz najbližeg okruženja koji je dobro poznavao aleksinački kraj.

Ubica je verovatno iz bliskog okruženja koji je poznavao okolinu kretanje porodice, piše Kurir. Teren je toliko nepristupačan da je i šlep služba imala problem kad je trebalo da odnese spaljeni automobil. Takođe, okolina je toliko pusta da niko nije mogao da čuje pucanj ili da vidi plamen, prenosi ovaj list.

Foto: Kurir.rs/Marko Smiljković, D.K./Informer

Psiholog Snežana Repac osvrnula se na profil ubice koji je mogao da počini tako brutalan zločin i ubije celokupnu tročlanu porodicu.

- Ne verujem da je vođeno samo ličnim motivima. Porodica je očigledno znala šta joj se sprema. Očigledno je da je bilo veoma ličnih odnosa - rekla je Repac.

Inače, kanister vode koji je pronađen na mestu zločina Goran Đokić je obično nosio majci kad je išao kod nje u posetu. Ovaj list navodi i kako se smatra da će se istraga fokusirati na porodične odnose.

Pretpostavka je da su ih sačekali na raskrsnici i da je tu počela drama. Pored koristoljublja postoje i unutarporodični odnosi. Način na koji je počinjen zločin je prava drama. Čini se da je zločin učinjen pod naletom strasti, piše ovaj list i dodaje da nije isključeno da je ubistvo porodice Đokić povezano sa brutalnom likvidacijom imućnog penzionera od pre nekoliko meseci maltene na istom mestu.