AKTUELNO

Žitelji Konjarnika u Beogradu sa nevericom pričaju o stravičnoj nesreći u kojoj su poginuli devojka od 31 i muškarac od 28 godina života.

To je puklo kao da je bomba eksplodirala. Bio sam ispod raskrsnice kad se to desilo. Kad se to desilo od straha sam se savio do kolena. Bilo je strašno. Tela su bila nasred ulice. Automobil skroz slupan - priča očevidac tragične nesreće O. Đ.

Foto: Pink.rs, čitalac

Prema kazivanju očevidaca, prizor je bio više nego jeziv. Delovi tela ležali su na asfaltu. Sagovornik dodaje da kad je video da nasred ulice leži prekriveno telo plave kose u prvi mah je pomislio da je poginula majka njegovog deteta.

Video: Pink.rs, čitalac

Prestravio sam se. Pomislio sam da je majka mog deteta. Nismo venčani, ali kako god. Odmah sam je zvao da proverim da nije ona. Javila mi se, srećom i laknulo mi je što je živa. Užasno je što se mladi život ovako ugasio - dodaje O. Đ.

Video je, kako kaže, paklicu cigareta koja je izletela iz smrskanog automobila sa druge strane ulice.

Prizor je bio strašan. Puno smrskanog stakla na sve strane. Autobuska stanica puna ljudi, jer su svi kasnili na posao pošto je saobraćaj bio blokiran - vidno potresen se priseća O. Đ.

Razgovoru se pridružila i njegova nevenčana supruga i sama šokirana.

Foto: Pink.rs, čitalac

Čim me je pozvao, otvorila sam prozor i kroz njega videla leš prekriven belim čaršafom. Odsekla sam se od straha. Odmah me je zvao da proveri da nisam ja, jer je ta devojka imala plavu kosu - uznemireno priča ona.

Drugi očevidac D. M. kaže da je sve izgledalo kao da je pukla neka eksplozija.

Letele su i ruke i noge. To je tako jako puklo da se zatresla cela ulica od siline udarca. Jezivije nešto u životu nisam video - tvrdi D. M.

Foto: Pink.rs, čitalac

Žena koja radi u jednom od okolnih lokala ispričala je da je videla da se automobil kretao velikom brzinom.

Prasak je bio jeziv. Videla sam jednu ruku kod semafora, a drugu na ulici. Bukvalno mi je pozlilo od prizora - seća se naša sagovornica.

Ona dodaje da ne zna kako će njihovi roditelji sve ovo preživeti. Sa nevericom priča da su joj neke mušterije rekle i da su videle otkinutu glavu nasred ulice.

Ruka je odletela do semafora. Tela su ležala. Jedan čovek uhvatio se za glavu i počeo da kuka i doziva ženu koja je ležala. To je bilo strašno - zgrožen je očevidac B. M.