AKTUELNO

Prošlo je godinu dana od kad su poginuli tri mladića u saobraćajnoj nesreći u Novom Pazaru - Demir Smajović (22), Almir Sulejmanović (24) i Džamil Nuradinović (23), nakon što su se dva automobila stravično sudarila.

Tada su tri porodice zavijene u crno! Udes u kome su poginula tri mladića, a teže i lakše povređena četvorica dogodio se na magistrali Novi Pazar - Ribarice.

Podsetimo, tragedija se dogodila na blagoj krivini, a sumnja se da je "audi", kojim je Demir Smajović sa prijateljima prenosio vizire, prešao u drugu traku i sudario se sa "opelom" kojim su se Nuradinović i Sulejmanović kretali ka Novom Pazaru.

- Kola su bila potpuno smrskana, četiri sata su izvlačili povređene i poginule, a svuda okolo bili su delovi automobila, ali i viziri koje su momci prevozili - kazao je jedan od očevidaca. "Audi A6" kretao se magistralom iz pravca Novog Pazara ka Ribaricu.

- U blagoj desnoj krivini u naselju Lukare "audi" je, po svemu sudeći, izašao iz svoje trake i svom silinom udario u "opel". Poginuli Smajović je sa još trojicom mladića navodno krenuo u Ribarice da nekim prijateljima odnese vizire, dok su se trojica mladića iz "opela" kretala ka Pazaru - obajsnio je tada sagovornik.

Kako su tada ispričali prijatelji nastradalog Džamila Nuradinovića, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila njegovu porodicu. Naime, pre osam-devet godina, takođe u saobraćajnoj nesreći, život je izgubio Džamilov stariji brat.

#Novi Pazar

#Saobraćajna nesreća