AKTUELNO

Obducent, kako navodi izvor, nikada nije video jeziviju sliku tela.

Institut za sudsku medicinu završio je obdukciju tela Maje Đorđević (38) i njenog sina Mihaila (4), koje je u sredu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio Marko Nikolić (43), otac deteta.

Mihailo je umro usled davljenja, a po Maju je bio koban ubod nožem u vrat.

Foto: Printscreen

Obdukcija je pokazala da je smrt malog Mihaila nastupila ipak usled davljenja, odnosno istezanja vrata, a ne prilikom udarca u zemlju kada ga je otac monstrum bacio o pod.

Izvor sa Instituta navodi i da se još ne može reći da li je Nikolić otrovao dete nečim, s obzirom na to da je mali Mihailo u Centar za socijalni rad donesen u polusvesnom stanju i sa penom koja mu je šikljala iz usta, već da će to pokazati toksikološke analize koje se mogu čekati i do tri nedelje.

Pročitajte još: Ubica iz Rakovice kod tužioca se branio ćutanjem

- Obdukcija je završena i sve upućuje na to da je dete umrlo usled davljenja, ali će se završne reči dati tek kada stiglu rezultati toksikološke analize - kaže izvor.

On navodi da je za Maju bio koban ubod nožem u vrat. Napominje i to da obducent nikad gadniju sliku tela nije video:

Foto: Printscreen

- Majka ima više od desetak uboda. Kobna je bila rana na vratu, a po telu ima i dosta plićih uboda.

Pročitajte još: MONSTRUM PRIZNAO! Otrovao sina lekovima, pa ga ZADAVIO na groblju

Foto: Pink.rs

Marko Nikolić i Maja Đorđević nisu bilu u braku, već tri godine u vezi sve dok 2012. godine nisu dobili sina Mihaila. Tada se njihova veza pretvorila u pakao zbog Nikolićevog nasilničkog ponašanja, zbog čega je juče u sudu trebalo da se održi glavni pretres.

#Centar za socijalni rad

#Obdukcija

#Rakovica

#Smrt

'