AKTUELNO

Odojče ženskog pola, zamotano u nogavicu stare trenerke, pre tri dana pronašli su radnici deponije na traci za seleksciju otpada.

Obducent iz Kragujevca, koji je radio obdukciju tela bebe pronađene na deponiji u Užicu u subotu popodne nije mogao da se izjasni precizno o vremenu i načinu smrti bebe, jer je telo novorođenčeta u poodmakloj fazi raspadanja.

Prema ovim saznanjima, obducent nije mogao precizno da odredi vreme kada je beba rođena, niti koliko je prošlo vremena od rođenja do smrti, pišu beogradski mediji..

Obducent je zatražio nekoliko dana za dodatne analize.

Pročitajte još: BORE SE ZA ŽIVOT: Majka i ćerka U KOMI nakon stravične nesreće kod Niša! MLADIĆ PODLEGAO POVREDAMA U BOLNICI!

Podsetimo, istraga o ugušenoj bebi nađenoj na deponiji "Duboko" kod Užica trenutno je usmerena ka Bainoj Bašti, odakle je stigao kamion sa smećem u kom je nađeno telo deteta staro samo nekoliko dana.

Odojče ženskog pola, zamotano u nogavicu stare trenerke, pre tri dana pronašli su radnici deponije na traci za seleksciju otpada. Nesrećna devojčica stara nekoliko dana zatečena je zamotana u tkaninu iz koje su joj virile nogice, a otvorena usta ukazala su na pretpostavku da se borila za vazduh, odnosno da je ugušena.

Primećeno je i da je pupčana vrpca presečena nestručno, odnosno da nije rođena u porodilištu.

#Beba

#Obdukcija

#Rezultati

'