AKTUELNO

Na te­lu Lju­bo­mi­ra Tr­ni­ća (45) iz Sre­m­ske Mi­tro­vi­ce na­đe­ni su tra­go­vi uba­da­nja no­žen. Njegovo telo je umotano u tepih i ostavljeno u gepeku automobila.

Detektiv Uglješa Grgur kaže da u Srbiji ima puno ovakvih slučajeva - da se ljudi u početku vode kao nestala lica, a potom bude otkriveno da je reč o ubistvu.

- I ova žrtva se vodila kao nestala, a onda su ga našli u gepeku, mislim u blizini Sremske Mitrovice. Radi se o teškom ubistvu. Telo mu je bilo zavijeno u tepih i stavljeno u gepek. Znači imali su nameru da se reše leša, da ga zakopaju ili bace u Savu - objasno je Grgur za Pink.

Foto: Twitter.com/Printscreen

Kako kaže, ima puno takvih slučajeva, koji se u početku vode kao nestanci, a onda slučaj preuzmu nadležni za ubistva, ali mnogi ostanu nerasvetljeni.

Novinar "Kurira" Mladen Radulović je ukazao da je ovaj slučaj uznemirio srpsku javnost, posebno imajući u vidu da je u pitanju porodični čovek, otac troje dece.

- Saznali smo od žene da je poslednji put viđen sa dvoje delikvenata, a nakon toga se u medijima pojavila informacija da je reč o ljubavnicima, heroinskim zavisnicima. Motivi ubista su nejasni - navodi Radulović.

Kako dodaje, okolnosti i detalji će biti jasni tek kada počinioci budu uhapšeni, a nema dileme da je namera bila da se sakrije telo.

#Ljubomir Trnić