AKTUELNO

Prema našim informacijama Goran Papić bivši zamenik načelnika SBPOK-a imao je veze sa Veljom Nevoljom i policija to treba detaljno da ispita, kaže urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević za TV Vesti.

Inače, Tužilaštvo za organizovani kriminal je od sudije za prethodni postupak zatražilo da se Papiću odredi pritvor. 

Bivši zamenik SBPOK-a je osumnjičen da je intervenisao da se vrati blindirani automobil koji pripada klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i zbog toga je pokrenuta istraga.

Lađević za TV Vesti kaže da smatra da je veza Belikuva i Miljkovića sa Papiem bliska.

Foto: TV Vesti

-Taj automobil koji je on vozio je pitanje da li je auto njegov ili nije. Šta će nekom policajcu da sedi u automobil koji nije njegov i vredi oko 400.000 evra koji pripada nekom ko je iz sveta kriminala. Prema našim informacijama on je ekipi Velje išao u pratnju, vodio je računa da se ne dešava ništa loše i šta radi konukurencija. Dogovarao je sve sa Hrkalović, ona je bila kordinator. Oni su napravili veliku organiziaciju od pripadnika Kavačkog palan, Darka Eleza i još nekih, stoviroili su jednu ubojitu mašinu koja je mogla da nanese veliko zlo – smatra Lađević.

Izjavu direkotra policije Vladimira Rebića koji je rekao da nema ni jedno operativno saznanje niti pisani bolo koji pisani trag koji vodi dalje ka nekim mnistrima, a o kojima mediji spekulišu, Lađević kaže da je prema njegovim saznanjima dvoje ministara upleteno u aferu.

-Ne očekujem da će neko da izađe i da prizna i da otkrije narodu, ali istraga će pokazati. Tačno je da postoje dvoje minsitra koji su vezani sa kriminalim grupama, ali za sada do njih vode samo indicije. Nadam se da će se ispostaviti da oni nemaju  veze, ali se plašim da to nije tako. Jednostavno ne mogu da verujem da neko jede isti hleb, ali da hoće da srudši pre svega predsednika Vučića koji svojim radom želi da uđe u istoriju – kaže Lađević.

#Milan Lađević