AKTUELNO

Novopazarska policija uhapsila je H. J. (67) iz tog grada zbog sumnje da je u prethodnom periodu primoravao četiri devojke da pružaju seksualne usluge. On je osumnjičen za trgovinu ljudima, saopštila je Policijska uprava.

- H.J. se tereti da je u prethodnom periodu, na silu, držao četiri devojke starosti 21, 22, 25 i 36 godina, zahtevajući da pružaju seksualne usluge gostima njegovog ugostiteljskog objekta. Takođe, sumnjiči se da je devojkama pretio i da im je oduzeo lična dokumenta - navodi se u saopštenju.

Prema nezvaničnim informacijama, devojke su iz različitih gradova Srbije, a u Novi Pazar su došle kako bi, navodno, radile kao promoterke i konobarice. U ugostiteljskom objektu H.J, koji se nalazi u naselju Hadžet, radile su već nekoliko meseci.

- Policiji su rekle da ih je H.J. poslednjih mesec dana primoravao da se prostituišu, da im nije davao platu, kao i da im je oduzeo sva dokumenta zbog čega su odlučile da ga prijave - kaže naš izvor.

Po nalogu Višeg tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

#Hronika

#Prostitucija