AKTUELNO

Ninoslav Jovanović (46), poznat kao Malčanski berberin, uhapšen je danas u svom mestu, i to kraj seoskog groblja, nakon opsežne akcije policije.

Groblje na kojem je uhapšen nalazi se izuzetno blizu njegove kuće, na svega 250 metara, a skretanje ka groblju nalazi se 20 metara od dvorišta gde živi njegova porodica.

Policija je munjevito reagovala na dojavu meštana da je Ninoslav viđen upravo u svom selu, na svega nekoliko stotina metara od kuće u kojoj mu žive roditelji i brat, i to u dvorištu komšije u čijoj je štali prespavao.

Foto: Informer.rs/Tanjug, Tv Pink Printscreen, Privatna Arhiva

On je tada izmakao policiji, ali znajući da nije mogao da ode daleko, policija je blokirala celo selo i ubrzo ga pronašla na groblju.

Kako je posvedočio komšija, Ninoslav je bio ispijen, prljav od blata i imao je bradu. Međutim, hitao je ka kapiji i nije gubio snagu ni izdržljivost da do poslednjeg trenutka beži.

Napravio je jednu grešku, ali fatalnu 

Foto: Pink.rs

Jednu, ali fatalnu grešku napravio je Ninoslav Jovanović danas, zbog koje je uhapšen. Naime, on je ogladneo, pa se zato vratio u svoje selo. Policija je pretraživala šire područje, ali Berberin se ipak, potpuno neočekivano, vratio u svoje selo, gde su ga opazile komšije, a što je rezultiralo njegovim hapšenjem.

#Greška

#Groblje

#Malčanski berberin

'