AKTUELNO

Neki su umirali tokom se*sa, drugi su se davili u kacama za kupus, a ima i onih koji su nastradali jureći krtice. Ovo su neke od najbizarnijih smrti koje su obeležile crne hronike domaćih medija u poslednjih desetak godina.

Zalutali metak pogodio ljubavnika u analni otvor!

Ovaj slučaj se desio 1980-tih godina. Radi se o slučaju misteriozne smrti muškarca koji je preminuo tokom vođenja ljubavi. Kad je stigla policija, inspektori nikako nisu mogli da utvrde kako je on umro. Tek naknadnom istragom i obdukcijom tela otkriven je neverovatan način koji je doveo do smrti ovog muškarca.

Naime, u neposrednoj blizini u kojoj su bili ljubavnici jedan sugrađanin je prilikom proslave pucao u vazduh, a jedan od metak je prilikom pada prošao kroz otvoren prozor i pogodio ga ni manje ni više, nego u anus!

Muškarac je preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja koje je izazvao kuršum.

Popile tablete, pa se udavile u gumenom bazenu u stanu!

Sestre Ljiljana P. (54) i Branislava P. (46) u oktobru prošle godine oduzele su sebi život tako što su se nagutale tableta i potom legle u napunjen gumeni bazen u svom stanu na Karaburmi. Ni u oproštajnom pismu koje su ostavile nisu objasnile šta ih je nagnalo na ovaj bizarni čin.

Poginuo dok je jurio krtice krtice!

Milorad K. (58) iz sela Teočin kod Gornjeg Milanovca nastradao je u martu 2009. godine u pokušaju da istrebi krtice koje su mu uništavale povrće. Milorad je, kako se pretpostavlja, pokušao da pređe preko bodljikave žice, ali tada je deo žice zakačio okidač njegove puške. Ispaljeni metak bio je koban za Milorada.

Umro tokom vođenja ljubavi!

Tridesetogodišnji Beograđanin nađen je sredinom aprila 2011. mrtav u automobilu parkiranom u Marinkovoj bari. Čovek je, kako je utvrđeno, umro od infarkta tokom se*sa.

#Smrt

#Srbija

'