AKTUELNO

Policija je uhapsila Pavla Tomića (20) zbog sumnje da je juče ujutru u porodičnoj kući u beogradskom naselju Kaluđerica nožem zaklao majku Tatjanu (56).

Stravični zločin dogodio se oko tri sata posle ponoći, a sumnja se da je mladić majku ubio jer je varala njegovog oca.

- Osumnjičeni je nakon kraće prepirke sa majkom zgrabio nož i nekoliko puta ga zario u grudi nesrećne žene. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, uhapšeni Tomić je tada preklao grkljan majci, a potom skoro nag pobegao iz porodične kuće - kaže izvor.

Ubrzo je na lice mesta izašla policija, a i Hitna pomoć, koja je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt nesrećne žene.

- Ipak, policija je nedaleko od kuće u kojoj se dogodio monstruozni zločin zatekla osumnjičenog mladića, koji je bio vidno pogubljen. Na sebi je imao samo donji veš i pričao je potpuno nepovezane stvari. Bukvalno nije bio svestan da li je uopšte noć ili dan! Ipak, na pitanje policajaca da li zna šta je uradio, mladić je odgovorio: "Znam, ubio sam majku. Ali ona mi više nije majka, varala je mog oca sa kumom - kaže izvor.

Osumnjičenom Tomiću su tada stavljene lisice na ruke i on je priveden u nadležnu policijsku stanicu. Njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana. Prema rečima komšija, porodica Tomić se u njihov kraj doselila decembra prošle godine.

- Ranije su živeli u Mirijevu, ovde su se doselili jer nisu morali da plaćaju stan u toj zgradi, već su ga zapravo čuvali. Bili su u lošoj finansijskoj situaciji, ali ništa nije ukazivalo na ovako nešto, niti je ranije policija intervenisala. Koliko znam, Tanja je zbog novčanih problema radila dva posla - kaže komšija porodice.

- Pavle je završio srednju školu za fizioterapeuta, ovih dana je trebalo da krene da radi u struci. Skoro je odradio staž i položio državni ispit da može da radi u zdravstvu. Vredan mladić, jurio je stalno zaposlenje, a tokom leta je radio kao konobar u Vinči. Još uvek sam u šoku da je on bio sposoban za tako nešto - dodaje komšija.

#Kaluđerica

#Majka

#Smrt

#Ubistvo

'