AKTUELNO

Devetnaestogodišnji Stefan P. iz sela Pečanica kod Požarevca, koji se juče udavio na plaži Olimpik Bič, nedaleko od Paralije, hteo je samo još jednom da se okupa pred polazak kući, a onda je nestao u talasima.

Nesrećni mladić je na letovanje otišao sa rođacima.

- Na letovanju su bili nedelju dana. Hteo je još jednom da se okupa pred polazak. Ušao je vodu, talas ga je poklopio i on je jednostavno nestao - kažu za komšije iz Pečanica koji su u kontaktu sa Stefanovim roditeljima.

Za Stefana komšije imaju samo reči hvale. Govore da je bio povučen, kulturan i tih.

- Zlatno dete, strašno je kakva je tragedija zadesila njegovu porodicu. Da samo nije otišao tada u vodu ili da se se neko od kupača našao da mu pomogne... - jadikuju komšije nad sudbinom stradalog mladića.

Podsetimo, nesreća se dogodila blizu kule gde se inače nalaze spasioci, ali ih u trenutku dok se Stefan borio s talasima nikog nije bilo. Ekipa hitne pomoći pokušala je da reanimira mladića, ali nažalost bezuspešno. Roditelji mladića su otputovali u Paraliju čim su čuli tragičnu vest,", a prema poslednjim saznanjima, obdukcija će biti obavljena u ponedeljak.

Bratanac poznatog harmonikaša

Kako pričaju meštani Pečanica, Stefan potiče iz muzičke porodice. Naime, otac mu je lokalni pevač Rade, a njegov stric je poznati harmonikaš.

#Nesreća

'