AKTUELNO

Devetnaestogodišnji Stefan P. (19), koji se udavio na plaži Olmpik bič u Grčkoj, objavio je nekoliko "storija" na Instagramu sa svog poslednjeg letovanja.

Zajedno sa sestrom od ujaka Stefan je bio na sedmodnevnom odmoru u Grčkoj, a juče je trebalo da se vrati u rodni Požarevac.

Foto: Printscreen Instagram

Nažalost, poslednjeg dana svog letovanja završio je tragično, a na plaži nije bilo spasilaca da mu pruže pomoć, jer su se oni dan ranije povukli zbog neizmirenih dugovanja opština Katerini.

Poslednja Stefanova fotografija je nastala na plaži gde je stradao i to je objavio na svom "storiju" nekoliko dana ranije.

Foto: Printscreen Instagram

Na drugim fotografijama sa letovanja, koje nisu nastale kobnog dana, Stefan je pokazao kako se provodi na plaži i u klubu. To su bile njegove jedine objave na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Printscreen Instagram

Prema rečima komšija, Stefan je poželeo da se još jednom okupa pred polazak. Njegov život je okončan kada ga je poklopio talas.

Foto: Printscreen Instagram

- Na letovanju su bili nedelju dana. Hteo je još jednom da se okupa pred polazak. Ušao je vodu, talas ga je poklopio i on je jednostavno nestao - rekle su  komšije iz njegovog sela Pečanice, koji su u kontaktu sa Stefanovim roditeljima.

Foto: Printscreen Facebook

Nesreća se dogodila blizu kule gde se inače nalaze spasioci. Ekipa Hitne pomoći pokušala je da reanimira mladića, ali nažalost bezuspešno.

#Grčka

#Smrt

'