AKTUELNO

Četvoro mladih ljudi je poginulo, a još četvoro teško je povrešeno danas u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac, kod Lazarevca, kada je N. M. (27) automobilom BMW velikom brzinom naleteo na "dačiju" koja se tek uključila u saobraćaj.

Stradali su Aleksandar Savatić (22), taksista iz Valjeva koji je bio za volanom "dačije", njegovi saputnici i prijatelji Đorđe Subotić (19), Đorđe Belušević (22), kao i studentkinja Katarina Ivanković (20), jedna od putnica u BMW-u kojim je upravljao N. M.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Prema do sada poznatim informacijama, u "dačiji" su se nalazile četiri osobe, među kojima i teško povređeni maloletnik S. S. (17).

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Do stravične saobraćajne nesreće oko sat posle ponoći došlo je kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Kako pričaju svedoci jezivog udesa, BMW se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u "dačiju", a koliko je jak udarac bio jasno svedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara nakon čega je završio u livadi.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Čak sedam ekipa vatrogasaca seklo je vozila kako bi iz njih izvadili žrtve i povređene.

Mladić iz automobila smrti se "ničega ne seća"

Mladić Stefan I. (20) iz Lazarevca, jedan je od četvoro povređenih u sudaru, pretrpeo je teže povrede i nalazi se u bolnici u Valjevu. On je sedeo na zadnjem sedištu iza N. M. i, kako se sumnja, pored stradale Katarina Ivanković, a prilikom policijskog ispitivanja je rekao da se ničega ne seća.

Teške povrede zadobila je i Katarinina sestra, a inače Nikolina devojka, Kristina Vasiljević (23), koja je u trenutku sudara sedela na suvozačevom mestu. Nesrećna devojka zadbila je prelom pršljenova i rebara, kao i povredu bubrega. Teže povrede zadobio je i Stefan M. koji se u momentu sudara takođe nalazio u automobilu "bmw".

Najlakše povrede pretrpeo je upravo N. M. koji je i napravio udes. Podsećamo, njega su pripadnici MUP u Beogradu uhapsili zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Pozajmio automobil, pa njim oduzeo živote

"Bmw" kojim je ludačkom brzinom upravljao N. M. i usmrtio četiri mlade osobe, pripada njegovom prijatelju, koji je bio u automobilu i teško je povređen.

Upozorenje - uznemirujući video

Zahvaljujući video snimku jasno se vidi trenutak nesreće koja se dogodila na Ibarskoj magistrali, ali vas upozoravamo da može biti uznemirujuć za pojedine gledaoce.

#Nesreća

'