AKTUELNO

Četvoro mladih poginulo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Tabanovićima kod Šapca, među njima je bio i Miodrag Jovičić (19) čija devojka je objavila još jednu tužnu poruku.

Ona se od njega oprostila na društvenim mrežama uz potresne reči, a njihove zajedničke fotografije i dalje objavljuje uz opise o tome koliko joj nedostaje.

- Mrzeo si moj crveni karmin, ali si me opet ljubio, iako nisi mogao dva dana iz brade da ga skineš, kad sam došla bez šminke i rekla ti da si me toliko iznervirao da se nisam našminkala, rekao si mi: "Onda ću te češće nervirati da se ne šminkaš". Evo, srećo, od subote nisam našminkana, nadam se da ti je srce na mestu - napisala je ona uz objavljenu fotografiju.

Podsećamo, stravična nesreća dogodila se kada je automobil "ford fiesta" sleteo sa puta i udario u stub električne rasvete. Poginuli su Sara Lolić (18), Miodrag Jovičić (19), Ivana Bogunović (20) i Tanja Lacković (18). Jedina preživela je Maja Lolić koja je bila za volanom.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva, Pink.rs

Sudeći prema tragovima na mestu nesreće, uzrok tragedije je najverovatnije neprilagođena brzina.

Pročitajte još: IŠAO JE ISPRED NJIH I U RETROVIZORU GLEDAO KAKO MU PRIJATELJI GINU: Video je kako se automobil prevrće, vratio se nazad nadajući se da su živi...

#Devojka

#Karmin

#Nesreća

#Šabac

'