AKTUELNO

Među četvoro prijatelja, koji su se znali od detinjstva, poginulih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Tabanovićima kod Šapca, bio je i Miodrag Jovičić (19).

Njegova devojka Nataša se na društvenim mrežama oprostila se od njega, a njihove zajedničke fotografije i snimke i dalje objavljuje uz natpise koliko joj nedostaje.

Ona je objavila video koji je propraćen objašnjenjem "U j..eni Beograd smo trebali da ponovo odemo, a ja sam sama otišla slomljena da bih kupila dres. Tada si me zaključao u ormar jer sam iskočila iz njega i uplašila te. Kamo sreće da se ovo ponovi, ali znam da nikad više neće", napisala je Nataša.

Ove reči su napisane u videu objavljenom na njenom Instagram profilu u kom se vidi soba i ona skrivena u ormaru, dok je Miodrag pita "Ko će to tu noćas da spava?" i nekoliko puta joj kaže "Laku noć", ali onda joj kaže "Čekaj da te ljubim". Ona za to vreme krije lice u jastuku i smeje se.

Foto: Printscreen Instagram/natasa_nakilii_

Prethodno je devojka poginulog Miodraga napisala potresan post poručivši Miodragu da putuje s anđelima:

- Sunce moje, zlato moje, ljubavi moja, zar je moralo sve ovako da se završi? Imali smo mnogo toga pred nama 13. avgusta bi nam bilo 6 meseci da mi te Bog nije ovako uzeo. Ušao si u moj život jako brzo naučio me da volim i pokazao si mi kako je to biti voljen. Više nikada neće ništa biti isto bez tebe najdraže moje. Želja ti je bila da u četvrtak odemo na utakmicu Partizanovu, želju ću ti ispuniti, ali na veliku žalost sama. Mogli smo sve da imamo, ali sada više nemamo ništa. Putuj sa anđelima najlepši moj, neka mi te oni čuvaju kad ja već nisam mogla da te sačuvam. Voli te tvoja bundevica najviše na celom svetu - napisala je devojka poginulog mladića.

Takođe je postavila i video na Instagramu na kome su njih dvoje zagrljeni, a u postu pored videa je pisalo da kada je ušla u radnju da mu kupi odelo u kom će biti sahranjen počela je njihova pesma i da zna da će on biti njen anđeo čuvar.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći na mestu su preminuli Miodrag J. (19), Ivana B. (20), Tanja L. (18) i Sara L. (18), dok je Sarina rođena sestra Maja L. (20) jedina preživela. Maja je bila za volanom "forda", a petoro prijatelja se kobnog jutra vraćalo iz noćnog provoda.

#Saobraćajna nesreća

#Šabac

'