AKTUELNO

Sedmoro osoba povređeno je u sredu oko 18. 30 časova u eksploziji dve plinske boce u stanu na Zvezdari, u Ulici Milana Rakića.

Kako mediji saznaju, od sedmoro povređenih troje je teže, a prema nezvaničnim saznanjima, taksista je u sredu došao u stan u prizemlju u ovoj ulici i doneo dve plinske boce.

Tom prilikom povređeno je sedmoro osoba, među njima troje stanara iz stana u prizemlju, baka koja se zadesila u hodniku, kao i trojica radnika, a uništeno je i pet stanova.

Zabrinute komšije su odmah nakon eksplozije istrčale iz stana, pozvale Hitnu pomoć i protivpožarnim aparatima pokušavali da saniraju štetu dok ne dođu vatrogasci.

- Naš stan je malo dalje, ali je eksplozija toliko odjeknula da smo sve čuli. Odmah smo se našli povređenim komšijama i danas smo saznali preko njihovih prijatelja da su svi oni stabilno - ispričala je jedna komšinica.

Vujadin Radović, student treće godine medicine i konobar koji radi u kafiću u blizini zgrade gde se dogodila eksplozija ispričao je da se samo u jednom trenutku začuo tresak i da su svi gosti i zaposleni izleteli napolje.

- Izašli smo da vidimo šta se dešava i videli samo dim koji dolazi iz zgrade. Ubrzo su u kafić ušla trojica povređenih mladića, jedan je imao posekotinu na glavi i dosta je krvario, ostala dvojica su imala opekotine po telu. Odmah smo reagovali, i tog jednog što je krvario smo kolega i ja uz prvu pomoć koju smo imali u kafiću, očistili ranu i previli ga. Posle toga je došla Hitna pomoć i nastavila da pomaže povređenima - priča Vujadin Radović o detaljima nakon eksplozije.

Pročitajte još: PINK.RS NA LICU MESTA: EKSPLOZIJA U KAFIĆU NA ZVEZDARI! Hitna i vatrogasci na terenu, IMA POVREĐENIH!

#Eksplozija

#Zvezdara

'