AKTUELNO

U toku je uviđaj samoubistva Josipa Kujundžića iz Verušića, koji je presudio sebi puškom, pretpostavlja se posle brutalnog ubistva Jasne M.(41) iz Subotice. On je ostavio iza sebe pismo.

Kako mediji saznaju, još je u toku uviđaj koji vrše policija i Više tužilaštvo iz Subotice, od danas popodne, u naselju Verušić, kod Subotice, gde je danas pronađeno beživotno telo Josipa Kujundžića (59).

On je sebi presudio puškom, a kako se pretpostavlja, Kujundžićevo samoubistvo se povezuje sa ubistvom od prethodnog dana , kada je usmrćena Jasna Matić (41), njegova bivša emotivna partnerka.

Kako mediji nezvanično saznaju, Kujundžić je ostavio i pismo iza sebe, pa se pretpostavlja da je hteo da rasčisti sa Jasnom razloge prekida njihove veze.

Foto: Pink.rs

Navodno, on je u četvrtak pozvao Jasnu telefonom i ona je pristala da se vide nakon njenog posla, a tog dana je radila u drugoj smeni, pa je posle 22 sata tek došla kući.

Jasnine komšije su negde u to vreme čule pucanj, ali su mislile da su petarde. Ujutro je na ulici nađeno beživotno telo nesrećne žene, koje je poslato na obdukciju, a prema prvim informacijama, Jasna je ipak ubijena tupim predmetom, pretpostavlja se čekićem ili tupim delom sekire u potiljak, prema jučerašnjim informacijama. Telo je nađeno ispred njene kuće u lokvi kvi, u Dalmatinskoj ulici ispred kuće, gde je bila podstanar.

Posle 18 sati večeras, uviđaj je još bio u toku, a policija i Više tužilaštvo potvrdiće da li je samoubistvom Kujundžića rasvetljeno i tragično ubistvo Jasne Matić, što će potvrditi i istraga i obdukcija tela ubijene žene.

Pročitajte još: OVO JE JASNA KOJA JE JUTROS PRONAĐENA UBIJENA ISPRED KUĆE: Živela kao podstanar, bila uzoran radnik, a komšije U ŠOKU nakon što su pronašle njeno telo u LOKVI KRVI

#Samoubistvo

#Subotica

'