AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Zvezde su vam pripremile za danas obilje romantičnim momenata. Ukoliko imate partnera, svakako treba da isplanirate romantično veče, uz muziku i sveće, jer je ovo vreme kada ćete biti na sedmom nebu. Iskoristite sva svoja aromatična ulja i cveće, omiljenu hranu i poslasticu.

Foto: Pixabay.com

BIK

Ukoliko to dozvolite, zvezde će vam pomoći da vam ljubavni život procveta danas. Ohrabruju vas da izađete i više se družite, upoznate nove ljude koji imaju veze sa umetnošću, muzikom ili nečim bliskim sa filmom ili fotografijom. Budite opušteniji i idite kako vas dan nosi. Uživajte u njemu.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Zvezde vas ohrabruju da danas podelite neke svoje fantazije sa partnerom. Možete napraviti sopstveni scenario sa omiljenom hranom i afrodizijacima. Dodajte tome i divna aromatična ulja, sveće i šampanjac i ko bi mogao tražiti nešto više?

Foto: Pixabay.com

RAK

Nemojte dozvoliti da prođe današnji dan a da ne uradite nešto lepo i romantično za dragu osobu. Bićete prepuni inspiracije koja samo čeka da bude ispoljena. Sve dok pokazujete svoje prave emocije ostavljaćete divan i trajan utisak na partnera. Samo napred i budite hrabri.

Foto: Pixabay.com

LAV

Pod uticajem današnje planetarne energije nećete biti sigurni u šta se može pretvoriti sastanak na koji idete večeras. Svakako ćete provesti divno veče ali nećete moći odlučiti da li oboje razmišljate isto i želite da ova veza preraste u nešto dublje ili da ostane samo jedno slatko prijateljstvo.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Ovo je jedan od onih dana kada treba da se obučete najbolje što umete i poberete sve poglede gde god da se pojavite. Što atraktivnije budete izgledali (sa dodatnim samopouzdanjem, naravno), veće su šanse da privučete pravu osobu za vas. Pokušajte da izmiksate jednostavnu odeću sa seksi naglaskom. Nemojte nositi drečave boje i jake dezene.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Danas biste mogli organizovati druženje sa prijateljima kod vas jer vam zvezde poručuju da ćete biti u stanju da napravite sjajnu atmosferu. Ljubav i romantika su svakako najvažnije, a vi možete pronaći osobu koju tražite baš u gostoprimstvu svog doma (naravno, postarajte se da prijatelji povedu osobu koja vam se sviđa!). Veoma je moguće da će želeti da vas vidi ponovo!

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Pred vama je svakako divan dan, jer možete upoznati dosta ljudi, interesantnih, fascinantnih i svakako vrednih vas. Planetarno poravnanje ohrabruje vas da podelite svoja osećanja onda kada je to primereno, a ne da ih nosite i pokazujete kao ordenje, jer već sutra stvari mogu biti drugačiej. Ne mnogo, ali dovoljno da ne poželite da ste juče toliko na sav glas pričali o svojim emocijama.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Zvezde će vam pomoći danas da prevaziđete neki mali problem u vezi. Ukoliko između vas dvoje postoji nešto što treba rešiti ili neki treći prouzrokuje probleme, onda je najbolje da danas to sve ostavite po strani i okrenete se jedno drugom. Svakako će vas romantična atmosfera današnjeg dana oboje ohrabriti i usrećiti.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Pred vama je dan kao stvoren za sanjarenja. Planetarno poravnanje ohrabriće vas da razmišljate o kvalitetima svog idealnog partnera – njegovim-njenim karaktiristikama, hobijima, izgledu, smislu za humor i drugim atributima. Velike su šanse (a zvezde su se pobrinule za to) da će se upravo takav neko pojaviti pred vama uskoro.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Dan je kao stvoren za ljubav a biće i nekih predznaka. Imate veliki potencijal da proživite današnji dan na najromantičniji način (ukoliko imate partnera svakako da ćete zajedno uživati u tim trenucima). Ukoliko idete na sastanak, očekujte da ćete se odlično provesti – onako kako niste nikada do sada u životu.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Iako ćete biti malo konfuzni oko motiva vašeg partnera za nešto, zvezde vas ohrabruju da mu-joj verujete. Možda ne razumete zašto nešto radi, ali sve što treba da znate jeste da radi u vašem interesu. Odahnućete kasnije, možda već sutra, i uvideti koliko ste bili blesavi kada ste sumnjali.

Foto: Pixabay.com

#Dnevni

#Horoskop

'