AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Imaćete nove obaveze danas. Posao vam se pokreće u smeru koji je pomalo neočekivan za vas. Trenutno vam ljubavni život predstavlja manje opterećenje moguće je da izbegavate viđenje sa partnerom. Moguć je pad imuniteta.

Foto: Pixabay.com

BIK

Imate mnogo slobodnog vremena danas. Povoljan vam je dan da se malo odmorite i opustite. Pred vama su odlične okolnosti u kojima ćete se naći sa voljenom osobom. Spremni ste da slavite vašu ljubav. Puni ste energije!

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da ćete imati neke dobre vesti danas. Imate maksimalno poverenje u vašeg partnera i uživate dok ste zajedno. Očekuje vas povoljan dan. Pazite na ishranu.

Foto: Pixabay.com

RAK

Očekuje vas prilika da sklopite novi posao koji će vam biti prilično važan. Pred vama je povoljan dan. Na polju ljubavi vas očekuje flert koji vam može biti interesantan. Spremni ste za ljubavne promene. Mogući su bolovi u grlu.

Foto: Pixabay.com

LAV

Očekuje vas mogućnost da napredujete kada je u pitanju posao. Pred vama je jako povoljna faza. Ne očekuju vas preterano velike promene na polju emocija. Stabilno stanje sa partnerom vas raduje. Povoljan period za mršavljenje je naglašen.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Moguće je da sada ne možete da ostvarite baš sve svoje planove n polju posla, ali ste krenuli u dobrom pravcu. Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume sa osobom do koje vam je stalo. Budite oprezni danas.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Pokušavate da dođete do novog posla. Očekuje vas period u kojem ćete imati sreće po svim pitanjima. Moguće je da imate neke manje sumnje u voljenu osobu. Ljubomora vam stvara probleme u vezi. Prati vas iscrpljenost.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Možete da se oslonite na svoje saradnike koji vam mogu ukazati iskrenu pomoć oko posla. Ako ste slobodni, moguće je da ćete imati šansu za novo poznanstvo koje će vam biti prilično značajno. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Moguće je da niste dobili priliku koju ste čekali kako biste na polju posla ostvarili napredovanje. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će pokazati da želi ozbiljniju vezu sa vama. Mogući su problemi sa zglobovima.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume sa saradnicima. Današnji dan vam je nepovoljan za posao. Upoznajete zanimljivu osobu i ostvarujete komunikaciju koja vas intrigira. Spremni ste za nove ljubavi. Mogući su problemi sa alergijama.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Nemojte da očekujete da ćete na polju posla imati veće promene danas. Moguće je da malo stagnirate. Moguće je da se ne slažete baš sa osobom koju volite i da iz dana u dan imate sve veće tenzije. Loša probava je naglašena.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Možete da se nadate veoma značajnom poboljšanju kada je u pitanju vaša poslovna situacija. Moguće je da konačno nalazite kompromis sa partnerom. Spremni ste da se borite za vaš brak. Smanjite unos ugljenih hidrata.

Foto: Pixabay.com,

Autor: