AKTUELNO

Novi dan je prilika za nove mogućnosti. U nastavku pogledajte šta vam je zvezdano nebo pripremilo za danas. Horoskopski znaci biće na velikom izazovu, a nekima će cvetati ruže.

OVAN

Izazov dana sastoji se u tome da završite posao na vreme, budući da vam mogu iskrsnuti vanredne obaveze i dodatni radni zadatak. Pruža vam se prilika da se zbližite sa osobom koju inače poznajete preko posla. Stomačne tegobe. Nađite uzrok tome, obratite se gastroenterologu.

BIK


Početak saradnje sa inostranstvom ili odlazak u inostranstvo na rad mogu biti teme ovog dana. Napredak kroz profesionalno usavršavanje. Vaš odnos s partnerom prožet je uzajamnim razumevanjem. Očekuje vas lepo iznenađenje. Vreme je da nešto pazarite, bićete zadovoljniji, pozitivniji.

BLIZANCI


Današnji aspekti Blizancima aktiviraju maksimalno polje prometa i doprinose povećanom obimu posla. Finansijski uspeh. Slobodne Blizance očekuje ljubavna avantura sa osobom koju su nedavno upoznale preko prijatelja. Prehlada. Povišena temperatura.

RAK


Rakove očekuje naporan sastanak sa saradnicima koji mogu biti nepopustljivi u svojim stavovima. Neophodan je kompromis. Slobodni Rakovi mogu da nailaze na priliku za flert gotovo svuda, jer će ih okruživati poseban erotski naboj. Potrebna vam je samoća.

LAV


Nekorektan potez poslovnog partnera može da vas navede da raskinete jednu poslovnu saradnju. Pažljivo proučite svaki dokument. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Ovna ili Blizanca. Idite tamo gde se osećate dobro.

DEVICA

Konačno osećate predah od svih zastoja i prepreka s kojima ste se borili ranije. Danas će vam mnoge stvari ići lakše od ruke. Ovaj dan će obeležiti prilika za strastvenu avanturu sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Anksioznost. Pokušajte da se prebacite na redovniju ishranu.

VAGA


Pažljivo birajte reči prilikom poslovne komunikacije tokom ovog dana. Mogući su nesporazumi. Ovaj dan vam donosi mnogo zabave, pa poznanstvo s veoma privlačnom osobom lako možete sklopiti upravo na nekoj zabavi. Pojava osipa i ekcema.

ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste uslovima na radnom mestu i želite ubrzo nešto da menjate. Predstoji vam nova poslovna ponuda. Odnos s partnerom može bit pun emotivnog naboja, pa nije isključena ni ljubomora. Proverite status hormona. Došlo je do neravnoteže.

STRELAC

Pruža vam se prilika da ostvarite značajan finansijski dobitak. Početak saradnje s prijateljima. Očekuje vas uspeh u nekom zajedničkom projektu s partnerom, bilo da je reč o stambenom prostoru ili zajedničkom poslu. Meteoropata ste, reagujete na promenu vremena.

JARAC


Ukoliko nastojite da napredujete u karijeri, ovaj dan će vam ukazati na prvi nagoveštaj nove perspektive. Iskušenje da prekoračite granicu kolegijalnosti sa osobom koja vam se dopada biće isuviše veliko da biste mu odoleli. Imate neodoljivu potrebu za slatkišima - ne preterujte!

VODOLIJA


Budite obazrivi kome se poveravate od kolega, postoji mogućnost raznih spletaka i manipulacija vama iza leđa. Vaš odnos s partnerom obeležavaju kratkotrajne nesuglasice, ali ipak u suštini lepo funkcioniše. Loša periferna cirkulacija. Muči vas osećaj hladnoće.

RIBE


Atmosfera na radnom mestu ovog dana može biti dosta napeta zbog prevelikog obima posla. Oslonite se na članove tima. Ovaj dan obeležiće lep izlazak s partnerom u društvo, a to će doprineti osećaju vaše bliskosti. Čeznete za odmorom, odlaskom na neko usamljeno mesto.

Autor: Dubravka Bošković