AKTUELNO

Horoskopski znaci biće na velikom izazovu, a nekima će cvetati ruže.

OVAN

Očekuje vas sklapanje sporazuma koji će imati dugoročan efekat na vaše poslovanje. Podrška uticajne osobe. Uspešno ćete rešiti veliki problem u okviru porodice, a to će svim vašim ukućanima doneti olakšanje. Sklonost povredama.

Foto: Pixabay.com

BIK

Proširićete krug saradnika i to će vam doneti povećan obim posla. Potpisivanje ugovora odraziće se na poboljšanje finansija. Vaš odnos s partnerom se stabilizuje i gradi na uzajamnom poverenju i ljubavi. Nervoza.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Pozitivna energija aktivira priliv novca, pa u ovom periodu možete očekivati prihode iz više izvora. Finansijski uspeh. Pred vama je dan koji će obeležiti rasprava s partnerom, ali će se ljubomorna scena brzo smiriti. Unosite više vode u organizam.

Foto: Pixabay.com

RAK

Planete su naklonjene Rakovima koji se bave trgovinom, kao i onima koji rade s nekretninama. Povećan obim posla. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube u osobu koja je zauzeta. Potrudite se i osvojićete je. Više se krećite.

Foto: Pixabay.com

LAV

Vaše polje privatnog biznisa nalazi se pod veoma pozitivnim uticajima, što najavljuje napredak u poslovanju. Finansijski uspeh. Osoba koja vam se dopada na momente se ponaša čudno. U dilemi ste šta dalje. Pojačan stres.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Razmišljate o tome da suštinski promenite nešto u karijeri. Moguća je preorijentacija i nešto potpuno novo. Danas će vam poći za rukom da se približite osobi koja vam se dugo dopada i započnete komunikaciju. Rezervišite neku dalju destinaciju za odmor.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Veoma uspešan period za Vage koje imaju sopstveni biznis ili nameravaju da se osamostale i započnu privatni posao. Slobodne Vage očekuje sudbinsko poznanstvo, i to preko posla ili poslovnih saradnika. Probavne smetnje.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Važan poslovni sastanak s nadređenima ili osobama koje su veoma uticajne u društvu. Uz njihovu podršku, imate sjajnu perspektivu. Slučajan susret ili poruka od osobe s kojom ste davno izgubili komunikaciju obeležiće ovaj dan. Prehlada.

Foto: Pixabay.comHoroskop, škorpija

STRELAC

Danas očekujte pozitivnu atmosferu što se tiče uspostavljanja novog poretka. Obnavljanje saradnje sa stranim inostranim partnerima će vam doneti finansijsko poboljšanje. Ovaj dan doneće izlazak u društvo i prijatnu atmosferu između vas i partnera. Sklonost povredama.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Očekuje vas potpisivanje ugovora o dugoročnoj saradnji i uspeh na finansijskom planu. Period priznanja. Dopada vam se osoba koju svakodnevno viđate na poslu. Planete vam daju podršku da načinite prvi korak. Bolovi u leđima.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Obnavljanje stare poslovne saradnje i potpisivanje ugovora obeležiće ovaj period. Finansijski uspeh. Potrudite se da budete iskreni prema partneru, najmanja laž mogla bi da stvori veliku sumnju. Više se odmarajte.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Početak poslovne saradnje sa inostranstvom doneće vam finansijsku stabilnost na dugoročnom nivou. Slobodne Ribe danas mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu u znaku Jarca ili Škorpije. Sledi sastanak i zbližavanje. Obratite pažnju u saobraćaju.

Foto: Pixabay.com

Autor: Marija Radić