AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

U dilemi ste koji potez je najpametnije da povučete. Šta god da odlučite, najvažnije je da ne donosite ishitrene odluke. Želeli ste da bolje upoznate jednu osobu, a sada kada vam se ona previše približila, ne znate šta da radite. Ne prija vam trenutni režim ishrane.

Foto: Pixabay.com

BIK

Jedna osoba na poslu stalno pokušava da vas sabotira i predstavlja vaše ideje kao svoje. To vas poprilično nervira, ali ne znate pta da uradite da to prestane. Nema potrebe da sakrivate osećanja od partnera. Ako će vas iko razumeti i podržati, onda je to upravo on. Morate više vremena da posvetite odmoru.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Nemate koncentraciju jer se više fokusirate da otkrijete sve moguće tračeve, nego da obavitre radni zadatak. Takav minus u karijeri vam nije potreban. Osetljivi ste i voleli biste da partner ima zaštitnički stav u ovom periodu. Recite mu iskreno šta od njega očekujete. Proverite nivo holesterola u krvi.

Foto: Pixabay.com

RAK

Želite da ispoštujete sve što se od vas traži na poslu, ali počinjete da pucate pod pritiskom zbog previše obaveza. Želite da privlačite pažnju, ali to radite na potrpuno pogrešan način koji se nikome ne sviđa. Osetljiva probava.

Foto: Pixabay.com

LAV

Sve vam sada ide u prilog i konačno stižu lepe vesti koje ste dugo čekali. Već neko vreme se raspravljate s partnerom oko istih stvari, a to je počelo baš da vas nervira. Puni ste energije.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Nervoza ne popušta i počela je polako da se odražava na sve sfere života, pa i na poslovnu. Treba vam neki dan odmora da razmislite šta je najpametnije da uradite. Slobodnim Devicama smeši se zanimljiv susret s jednom osobom, koji nećete moći tek tako da zaboravite. Nema većih promena.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Naučili ste da se perfektno organizujete tako da vam ostane vremena i da završite sve obaveze i da malo predahnete. Partneru se čini kao da jedva čekate svađu i da samo tražite razlog oko kojeg ćete se raspravljati. Proverite šećer.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Kolege vam zavide na uspehu, a vi u tome uživate. Ne dajte da vas ponese gordost. Puni ste emocija, ali prema osobi koja to ne zaslužuje. Osvestite se i krenite dalje. Odlično se osećate.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Iako najviše volite samostalni rad, sada ne možete da uspete bez pomoći kompetentnog kolege. Shvatite da u tome nema ništa loše. Izgleda kao da uživate u kritikovanju partnera, a njega to povređuje. Kako bi vama bilo u njegovoj koži? Problemi sa kostima.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Neko vas direktno provocira, a vi odgovarate umesto da se pravite da to ne primećujete. Vaše smirenje je ključ za ovu situaciju. Čini vam se da je partner izdao neku vašu tajnu i nikako ne možete da mu opostite, iako niste sigurni ni šta se tačno dogodilo. Više spavajte.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Dekoncentrišu vas kolege koje se neprestano trude da vam skrenu pažnju sa zadataka na potpuno nevažne stvari. Oduprite se porivu da ih slušate u posvetite se poslu. Uhvatilo vas je romantično raspoloženje i želja da partnera obasipate lepim gestovima i znakovima pažnje i ljubavi. Potreban vam je odmor.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Samouvereni ste i ostavljate dobar i jak utisak u poslovnom okruženju. To bi moglo da bude vaša odskočna daska za put do krajnjeg cilja. Slobodne Ribe flertuju sa nekoliko osoba, ali jedna će im se iznenada podvući pod kožu. Ojačajte imunitet.

Foto: Pixabay.com