AKTUELNO

Prvi put posle 1941. godine na nebu se dešava redak astrološki aspekt: konjukcija Jupitera i Urana u fiksnom znaku Bika i čeka nas od nedelje 21. aprila.

Signalizira potpuno nov ciklus duhovnih i umetničkih prodora kao i finansijskih promena u društvu, a isto tako verovatno može dovesti do srećnih promena u životu u narednih 14 godina, piše "Woman's world".

Posle 83 godine ova dva planetarna moćna znaka sastaće se prvi put u znaku Bika, dok se inače susreću na otprilike 14 godina, u zavisnosti da li je neka planeta išla retogradno ili ne. Jupiter je planeta obilja, bogatstva i smatra se najsrećnijom planetom na nebu, dok je Uran planeta inovacija, pobune i revolucije, pa ima tendenciju da podstakne šokantne promene iz vedra neba.

Njihova konjukcija dešava se u zemljanom znaku Bika kojim vlada Venera, planeta ljubavi, lepote, umetnosti i novca. Kada se ove dve planete spoje, možete očekivati ogromne promene iznenađenja za svaki horoskopski znak i šanse da krenete u novom pravcu kako biste podstakli lični rast.

Njihov naredni susret desiće se 2037. u znaku, piše "Parade".

Šta to znači za svaki horoskopski znak?

Ovan

Ovaj susret dve planete na vas će uticati u finansijskom sektoru, razmislićete kako da uštedite ali i investirate. Ono za čim ste žudeli, sada će se i ostvariti.

Bik

Za vas kreće period jačeg samopouzdanja, entuzijazma, ali i promene slike o sebi. Želećete da menjate način na koji se predstavljate svetu. Bićete u kontaktu sa intuicijom i željom za rastom.

Blizanci

Ovaj aspekt pada u vašoj zoni duhovnosti što može povećati vašu svest o snovima i motivisati vas da negujete mentalno blagostanje. Bićete manje društveniji u narednom periodu i težićete odmoru.

Rak

Možete očekivati iznenadne promene vezane za ljude sa kojima ste u kontaktu. Nemojte se iznenaditi ako se neka prijateljstva prekinu dok bi neke platonske ljubavi mogle da procvetaju.

Lav

Budite spremni na promene u profesionalnom svetu. Moguće je da već neko vreme osećate da vas kolege koriste za lične uspehe, pa vi ne dolazite do izražaja. Budite slobodnijeg duha.

Devica

Vašu rutinu tokom ovog aspekta možete dovesti do višeg nivoa. Postaćete više avanturistički nadhnuti. Razmislite o nekom kratkom putovanju ili unapredite svoje veštine znanja i jezika.

Vaga

Spoj Jupitera i Urana može izazvati srećne promene u odnosima sa vama bliskim ljudima. Ipak, negujte odnose koje imate jer vam daju osećaj sigurnosti i udobnosti.

Škorpija

Bićete iznenađeni i oduševljeni promenama koje će se dešavati u vašoj vezi bilo da su one romantične ili profesionalne. Ovaj astrološki aspekt može biti tačka pokretanja bitnog projekta sa kolegama.

Strelac

Vreme je da razmislite šta to ne štima u vašem zdravlju. Možda je vreme da usvojite neke nove zdravstvene navike i da se na miru posvetite kako mentalnom tako i fizičkom zdravlju. Budite produktivni.

Jarac

Tokom ovog aspekta bićete kreativni, želećete zabavu i žudećete sa podelom emocija sa drugima. Bićete posvećeni poslu, pa neće biti vremena za spontanost, ali nije naodmet da napravite pauzu sa obavezama.

Vodolija

Vama je sada fokus na porodičnom životu. Verovatno ste na ivici ozbiljnih promena, bilo da se tiče mesta življenja ili veze sa partnerom. Vreme je da zauzmete progresivan pristup lečenju rana koje treba da budu zalečene.

Ribe

Promenićete način komunikacije sa okolinom, a želećete da se povežete sa drugima i na živahniji način. Željni ste druženja, a prijatelji bi mogli da vas podrže u celoj priči. Moguće je kratko putovanje.

Autor: