AKTUELNO

Mesečni horoskop za februar 2024. godine donosi niz značajnih promena veliku transformaciju na polju ljubavi i promenu karijere određenim znacima horoskopa.

Ako želite da povećate svoje šanse za uspeh na svim životnim poljima, lunarni kalendar može da vam pomogne. Horoskop kaže da ako se na početku meseca suočite sa izazovima, a težite dostignućima, onda određeni datumi mogu da vam pomognu.

Povoljni dani: 1, 2, 7, 8, 10, 15, 26, 29. februar

Nepovoljni dani: 3, 6, 9, 11, 13, 14, 17, 21, 24, 27, 28. februar

12. februar

Horoskop kaže da 12. februar 2024. godine svim znacima horoskopa može da bude prilično uspešan. Najbolje je da se posvetite bilo kakvim poduhvatima ili da isplanirate kraće putovanje koje će vam doneti niz zanimljivih događaja. Ako emotivni odnos želite da podignete na viši nivo, ovo je idealan dan.

13. februar

Ovo nije povoljan dan za preuzimanje bilo kakvih zadataka, posebno ako zahtevaju pažljivo planiranje, preciznost i promišljenost. Izbegnite podizanje kredita, novčane pozajmice ili velika novčana ulaganja.

15. februar

Za razliku od prethodnog datuma, 15. februar može da bude dobar dan za finansijske transakcije i dogovore. Iskoristite ga da naplatite sve ono što ste radili u prošlosti. Vreme je da vam se vrati uloženo.

Foto: Pixabay.com

16. februar

Još jedan povoljan dan za nove početke i pokretanje starih ideja. Osim toga, 16. februar je odličan za renoviranje doma ili selidbu.

17. februar

Astrolozi smatraju da 17. februar nije u potpunosti povoljan dan, ali je definitivno pogodan za izolaciju. Potrudite se da se posvetite fizičkoj aktivnosti i relaksaciji, posebno ako ste duže vreme odlagali.

21. februar

Nije povoljan dan za finansijske transakcije, ali i za lične poslove. Sukobi sa bliskim ljudima su mogući, zato je savet da se čuvate ishitrenih reakcija.

23. februar

Ovo je datum koji se ne smatra ni lošim ni dobrim, ali je odličan za vreme i aktivnosti sa članovima porodice.