AKTUELNO

Pogledajte dnevni horoskop za 17. april 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Potrudite se da ne budete nestrpljivi i impulsivni, saslušajte svoje saradnike i maksimalno izbegavajte verbalne konflikte. Slobodnim predstavnicima se smeši ulazak u emotivnu vezu. Pustite samo da sve ide svojim tokom. Moguća nesanica, glavobolja.

Foto: Pixabay.com

Bik

Obratite dodatnu pažnju na radno okruženje, mogući su jači problemi nego do sada zbog pritisaka. Potrebno je malo više zajedničkog vremena, priče, rešavanja problema zajedničkim snagama. Vodite računa da ne preterujete u vašoj omiljenoj hrani i piću.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Neki saradnici mogu vas u velikoj meri razočarati, otkriti neke vaše tajne ili se pak pokazati kao nekolegijalni ili nepouzdani. Nemojte da reflektujete nervozu sa posla na ljubavnu sferu, zaboravite sve kada ste van radnog mesta. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Rak

Dosta komunikacije donosi i pregršt novih ideja, pa bi neke od njih mogle da ugledaju svetlost dana. Dosta pozitivnih vibracija i pažnje možete očekivati od strane drage osobe, a moguće i nekih prijatnih iznenađenja u vidu poklona. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Lav

Za bezmalo sve poslovne aktivnosti imaćete naklonost kosmičke energije, a na prvom mestu bi mogli biti novi poslovi i vaše angažovanje na njima. Slobodni potpuno neočekivano, možete upoznati osobu kakvu nikada ranije niste upoznali i koja će vas oduševiti. Mogući bolovi u leđima, prenosi Astroputnik.

Foto: Pixabay.com

Devica

Ništa vam se danas ne može isprečiti na profesionalnom putu, doduše uz veliki napor i potrošnju energije, ali Device postižu sve. Potrudite se da jasnije definišete svoja očekivanja prema dragoj osobi. Osetićete potrebu da kažete šta imate i to bi trebalo svakako da bude dobro po vas. Moguća glavobolja.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Bilo bi dobro da pokušate da izbegavate nesuglasice i rasprave većih razmera pogotovo sa nadređenima, koji će vas pritiskati. Slobodne Vage, sjajne prilike za nova poznanstva moguće su preko izlazaka, društvenih mreža i uopšte kontakata sa novim osobama. Vreme za akciju. Moguće kardiovaskularne tegobe.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Škorpije, ulazite u period većih ličnih promena pa se i prilike i mogućnosti na poslovnom polju mogu iznenada pojaviti. Budite spremni da ih prihvatite. Slobodne Škorpije, stara ljubav može vam se ponovo javiti. Budite oprezni ovaj put i dobro razmislite šta želite i da li je to dobro po vas. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Strelac

To što vi razmišljate brzo ne znači da drugi isto tako brzo mogu da vas razumeju ili prihvate vaše stavove. Nemojte donositi preuranjene zaključke i ishitrene odluke. Oni predstavnici ovog znaka koji su u oformljenim vezama trebalo bi što više vremena da posvete jedno drugom i uživaju u zajedničkim aktivnostima, kraćim putovanjima. Ako vas i bude nešto mučilo tokom dana biće prolaznog karaktera.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Mogli biste biti u prilici da sagledate neke propuste iz prethodnog perioda pa se potrudite da ih na vreme ispravite. Slobodni, iznenada, i kada se najmanje nadate, možete da očekujete novo vrlo lepo poznanstvo. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Nije isključeno da vas očekuje nova dobra poslovna ponuda, dogovor, i to potpuno neočekivano. I ovaj dan vam donosi veoma lepe i pozitivne fine vibracije i pozitivna iznenađenja u kojima bi većina vas trebalo da maksimalno uživa. Zdravlje odlično.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Imate dobre preduslove da u ovoj sedmici napravite bar jedan odlučan korak ka promeni. Verujte u sebe i hrabro krenite ka svom cilju. Slobodne Ribe, komunikacija sa nekim može započeti iznenada, ali će se jako brzo proširiti i doneti i vama i drugoj strani neke interesantne momente. Uživajte. Bez značajnijih upozorenja, dovoljno se odmarajte.

Foto: Pixabay.com,

Autor: