AKTUELNO

Slavni astrolog Kajl Tomas dao je svoja predviđanja za svaki znak Zodijaka

Svega nekoliko dana pre Dana zaljubljenih, ovaj mesec mlad mesec izlazi u 23:59 9. februara 2024.

Februarski mlad mesec započinje lunarni ciklus, približavajući se na nekoliko nedelja pre punog meseca, nazvanog "snežni" mesec, za koji se predviđa da će dostići vrhunac 24. februara. Za razliku od pojavljivanja punog meseca, mladi meseci se stapaju sa noćnim nebom.

To je zato što je Mesec u fazi koju ne osvetljava Sunce. Međutim, uprkos svom zamračenom izgledu, mladi meseci imaju isto toliko astronomskog značenja u kosmičkom svetu.

Ljubav je u vazduhu, kao i februarski mlad mesec!

A šta će vam doneti ovaj mlad mesec i vodič za naredne dane daje vam slavni astrolog Kajl Tomasu koji je ispričao svoja predviđanja za People.

Označavajući 10. znak Zodijaka, februarski mesec biće mlad mesec u Vodoliji, što znači da će vibracije ovog vazdušnog znaka naelektrisati kosmos. Vodolija je horoskopski znak koji vlada prijateljstvima, zajednicama, volontiranjem i grupnim aktivnostima.

Slavni astrolog kaže da je Vodolija takođe „posebno optimističan znak“, jer nas može „ohrabriti da se uključimo i izgradimo pleme koje će nas podržati dok idemo ka našim dugoročnim ciljevima“.

Štaviše, Tomas, koji je poznat po svojim kosmičkim uputstvima za slavne ličnosti, poslovne rukovodioce i istaknute uticajne ljude, predviđa: „Verovatno ćete se osećati malo nezavisnije i željni da promenite svoju rutinu“ oko ove lunarne faze.

Ovaj mlad mesec je takođe supermesec, za koji Tomas kaže da bi to „moglo učiniti da se osećamo malo emotivnije i intenzivnije u ovom trenutku“.

Saznali šta bi februarski mlad mesec mogao da znači za vas na osnovu vašeg horoskopskog znaka, prema Tomasovim sugestijama:

Ovan (21. mart-19. april)

Tvoj društveni status će uskoro zablistati! Tomas kaže da će vas februarski mlad mesec „naterati da se uključite, pridružite se zajednicama ili povežete sa drugima“, jer predviđa da će ovo sada biti veoma društveno vreme.

Takođe, možete da se „ponovo povežete sa mnogim prijateljima i verovatno steknete novog“, kaže on, dodajući da bi neko mogao čak i „da vam pomogne da napredujete ka velikoj težnji“.

Bik (20. april-20. maj)

Javi se na dužnost! Tomas predviđa da će mlad mesec ovog meseca doneti "slavu i zlato" vašem profesionalnom životu. „Razmislite o svojim sledećim velikim ambicijama i kako želite da se krećete ka njima“, kaže on.

„Promocija, novi posao ili čast bi mogli biti odmah iza ugla“, dodaje Tomas. „Sada naporno radite, jer možete postići ogroman napredak!“

Blizanci (21. maj-20. jun)

Budite otvorenog uma, Blizanci! Tomas kaže da vas februarska luna "gura u novim pravcima ličnog i intelektualnog rasta".

Spremite se da razmišljate van okvira! Tomas predviđa mogućnosti u obrazovanju, medijima ili putovanjima - ili čak duhovnosti, dodaje on.

Rak (21. jun-22. jul)

Vreme je da se suočimo sa činjenicama! Mlad mesec bi mogao da „provetri deo prljavog veša koji ste možda gurnuli pod tepih“ u vašim vezama, kaže Tomas – ali u isto vreme, on kaže da bi vas takođe mogao „gurati da budete ranjivi i da se zbližite."

Takođe, dalje u svojim predviđanjima, on kaže: „Imovina, zajmovi i investicije sada bi se takođe mogle pokazati unosnim i korisnim“.

Lav (23. jul-22. avgust)

Vreme je da se upoznate sa svojim vezama! Februarski mlad mesec vas ohrabruje da se „zbližite sa nekim koga cenite“, kaže Tomas. „Mogu se pojaviti prilike za uniju, dajući vam priliku da obećate, uselite se, verite se ili čak venčate.

Ako ste slobodni, ne plašite se! Tomas kaže da bi oni koji nisu u vezi mogli da se "ukrste sa nekim ko ima moć da ostane".

Devica (23. avgust-22. septembar)

Vreme je za mlevenje! Tomas kaže da vam ovomesečni mlad mesec „daje energiju da unapredite svoje planove i postanete još efikasniji“. Ako ste stalno zaposleni, kaže da ćete „verovatno u ovom trenutku preuzeti više odgovornosti i projekata“.

Nasuprot tome, ako ste nezaposleni, on predviđa da biste „mogli pronaći savršen posao ili dobiti unosnog klijenta“.

Dalje u njegovom predviđanju, ova februarska lunacija može da utiče na vaše „zdravlje, ishranu i kondiciju“. Ističe da je ključno „dati važne ciljeve za godinu i krenuti!“

Foto: Pexels

Vaga (23. septembar-22. oktobar)

Neka ti srce i duh pevaju! Tomas kaže da će ovomesečni mlad mesec „učiniti da vidite boje življe i doneće vam vatrenu strast za životom“.

Dan zaljubljenih se dešava nekoliko dana nakon februarskog mladog meseca, delom zbog čega Tomas kaže da je ova lunacija „najromantičnija“ u godini! Ako ste slobodni, savetuje vam da se „izbacite tamo jer biste mogli da nađete vezu sa srodnom dušom“.

Ako ste u posvećenoj vezi, on savetuje da „parovi mogu da uživaju u ovoj energiji“ tako što će „u svoju rutinu uneti više smeha i seksi vremena“.

Dalje, umetnici bi mogli „iznenada biti inspirisani“ u to vreme.

Škorpija (23. oktobar-21. novembar)

Prema Tomasu za Škorpije će „domaće brige biti sve vreme na umu" oko februarskog mladog meseca. To "može da izazove iznenadne poteze, renoviranje ili preseljenje", predviđa on.

Međutim, mlad mesec bi takođe mogao da vas „podjednako natera da istupite i rešite porodične stvari“, dodaje Tomas. „Ako jeste, dajte sve od sebe da podržite svoje najbliže."

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Govori, Strelče! Tomas kaže da vam februarski mlad mesec može pomoći da "sagledate svoj život iz nove perspektive" i da "promenite tempo" svog svakodnevnog života.

„Sada možete početi da radite na prekretničkom projektu pisanja, govora, reklamiranja ili komunikacija“, predviđa on. „Takođe je verovatno da ćete to protresti i rezervisati mini odmor u obližnjem turističkom mestu.

Jarac (22. decembar-19. januar)

Novac na umu? Tomas predviđa da će ovaj novi mesec od vas "učiniti magnet za novac!"

On napominje: „Pripremite se za više bogatstva koje će vam stići u vidu povišice, ponude za novi posao ili unosnog klijenta. Razmislite o načinima da uložite taj novac, ali i priuštite sebi fensi novu imovinu.“

Vodolija (20. januar-18. februar)

Srećan rođendan, Vodolije! Tomas kaže da vam se univerzum smeje jer je ovo najvažniji mlad mesec u godini!

On objašnjava: „U nedelji koja sledi, preduzmite korake da se potvrdite i radite na svojoj listi deset najboljih ciljeva za ovu godinu.“

Ribe (19. februar-20. mart)

Pokušajte da se opustite! Tomas kaže da vas februarski mlad mesec „ohrabruje da se odmorite i odspavate“.

Iako se možda osećate umorno i sporo oko ove lunacije, Tomas kaže da „ne dozvolite da vas to stresira“. U stvari, on vam predlaže da „priuštite sebi kupanje u penušavoj kupki, masažu ili boravak u spa centru... Zaslužili ste to,“ prenosi People.

Autor: