AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Osmeh na lice, obavezno. Posao zanimljiv za one koji su kreativni, bave se umetnošću. Emotivno više druženja. Imaćete zanimljive prijatelje. Harizmatični, lucidni, svi na okupu čine vašu dobru energiju. Zdravstveno je potrebno da se krećete više.

Foto: Pixabay.com

BIK

Morate biti usmereni na trenutni problem koji je pred vama. Novac koji vam je potreban za ulaganje. Možda bi mogli emotivno da se aktivirate. Zamiljive večeri vas čekaju sa jednim Rakom. Romantika na višem nivou. Generalno se dobro osećate.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Možete imati svađu na poslu. Ne prenagljujte. Nervozni ste i nestabilni. Pustite da prođe ovaj dan. Posle dužeg vremena vi otvarate emocije. Bićete zaista u jednoj divnoj romansi koja će vas pogurati i u brak. Smirite malo tenziju. Uznemirenost.

Foto: Pixabay.com

RAK

Razmišljajte da sve ideje, kreacije koje su zvanično vaše, polako materijalizujete. To je dobro za početak novog posla. Morate da zaustavite nemir u vezi u kojoj se nalazite. Biće bolje od sledećeg dana. Za zdravlje je potrebno da razmišljajte pozitivnije.

Foto: Pixabay.com

LAV

Svaki Lav koliko bio realan, a prilično jeste, ipak zna da će snovi biti važan faktor u poslu. Iz njih izvlačite sve potrebne informacije i kreativne ideje. Dobro se osećate kod kuće. Verovatno ćete napraviti kućnu zabavu. Svi vole da dođu kod vas. Zdravstveno očekujte alergije na određenu vrstu hrane.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Poslove koje radite biće dosadni, naporni, nezanimljivi. Trebaće vam ceo dan, cela sedmica da se stabilizujete. Ako ste zauzeti onda ćete najbolje provesti veče sa osobom koja vas voli najviše na svetu. Odmorite se.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Koristite dobre aspekte da uspete u onome što radite. Prijateljski naklonjene Vage imaće dobre rezultate na poslu. Vage u braku imaju partnera koji ih pomalo zatvara, "guši". Dobro raspoloženje leči sve.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Dobro razmislite pre nego uđete u bilo kakav dil sa nekim. Novac prištedite. Budite strpljivi. Emotivno stabilizacija sa Rakom koji vas iščekuje duži period. Krijete se često. Teško pokazujete emocije. Donji deo kičme osetljiv posebno kod mlađe populacije.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Neko iz vaše familije mora da radi sa vama. Posao kao porodični biznis ima smisla da se osnuje. Usamljeni neće da se bave trivijalnim poznanstvima ukoliko im srce ne zakuca iz prve. Neko ko bi mogao da vas pomeri iz mesta je Vaga i to dupla. Zdravlje vam je dobro.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Poslovna ponuda iz inostranstva. Odlučite se da krenete dalje. Potrebno je da se aktivirate na tom polju. Slobodni Jarčevi imaju flert na radnom mestu. Osoba je rođena u znaku Strelca. Vi imate stav da emocije čine zdravlje.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Radite sve što je potrebno da održite nivo posla. Nije vam potrebna pomoć. Nema potrebe da budete u nekom strahu jer je osoba pored vas, verna do kraja, bez rezerve. Čulo vida vam strada od preteranog rada.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Naučite da cenite sve što predstavlja unutrašnju kreativnu stranu duha. Sloboda misli, govora vam je prioritet. Preterane emocije znaju da daju veliku ljubomoru, nestabilnost, strah. Pokušajte da budete iznad toga. Zdravstveno, pluća i sinusi su vam osetljivi.

Foto: Pixabay.com,

Autor: