AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Iako je prvi dan vikenda, danas je od tipičnih Ovnova realno očekivati dosta poslovnih aktivnosti. Nije preporučljivo da se mnogo fizički umorite. Bar jedno prijatno iznenađenje možete očekivati danas od drage osobe. Opustite se i uživajte.

Foto: Pixabay.com

BIK

Bez većih problema, ali sa malim zakašnjenjem stižete danas sve što ste zacrtali da uradite. Pažnja i razumevanje drage osobe značiće vam mnogo. Uzvratite na isti način i uživajte.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Blizanci danas mogu očekivati finu ponudu za nove poslovne projekte. Nemojte se suviše premišljati. Sasvim korektan dan možete očekivati, prvenstveno ukoliko želite da prošlost ostavite iza sebe.

Foto: Pixabay.com

RAK

Dosta obaveza očekuje danas Rakove. Polako, bez žurbe, sve možete postići uz dobru organizaciju. Bitnije promene u sferi ljubavi danas nije realno očekivati. Potrudite se da ne bude apsolutno ravna linija.

Foto: Pixabay.com

LAV

Pokušajte da obuzdate svoje megalomanske prohteve i imate sve predispozicije da kraj dana dočekate zadovoljniji nego što ste to očekivali. Gotovo sve što požele u sferi ljubavi ove subote većina Lavova ima realne šanse da to i ostvari. Iskoristite bar neku od ponuđenih prilika i uživajte.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Vaše dobre organizacijske predispozicije mogu vam danas doneti više koristi kojim god poslom da se bavite. Ništa bitno drugačije i suštinski novo nema u najavi ljubavnih dešavanja za ovaj dan. Posvetite se negovanju postojećih partnerskih relacija.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Vrlo dobar dan, prepun različitih aktivnosti nalazi se pred osobama rođenim u znaku Vage. Stare simpatije, ako ih ima, trebalo bi da ostavite u uspomenama. Mogu biti ozbiljna smetnja novim prilikama koje možete očekivati još koliko danas.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Dosta posla vezanih prvenstveno za nove poslove ili projekte očekuje većinu Škorpija. Ostavite koji minut i za odmor. Ovo svakako nije dan u kome možete očekivati neke drastične promene na ljubavnom planu, ali sve može promeniti jedan poziv.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Ova subota nije loša ukoliko želite da sredite neke zaostale račune i preispitate poslovne dogovore koji se iz različitih razloga do sada nisu realizovali. Ukoliko ste zadovoljni postojećim ljubavnim stanjem, onda neće biti potrebe da ovog dana bilo šta menjate.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Jarčevi će danas imati dosta pozitivne energije, pa bi bilo šteta da je ne iskoristite na valjan način i budete aktivni. Današnje aktivnosti na ljubavnom polju posmatrajte kao ulaganje za lepšu budućnost. Uživajte sa vašom voljenom osobom.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Zasluženi planirani odmor danas vam mogu prekinuti pozivi za pomoć kako od starih, tako i od novih poslovnih saradnika. Veoma povoljan dan je za sve osvajačke akcije, počev od onih sitnih, pa od onih sa većom emotivnom težinom.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Manje kašnjenje ne može vam danas previše pokvariti planove koje ste naumili da realizujete. Nemojte preterivati sa fizičkim naporima. Imate sve predispozicije za bar jednu konkretnu osvajačku ljubavnu akciju, naravno, ukoliko ste raspoloženi. Samo napred.

Foto: Pixabay.com,

Autor:

#dnevni horoskop