AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Osetljivi ste. Problemi kod kuće vam odvlače pažnju. Potrebno vam je mesto gde ćete se skloniti od svih. Odgovornost danas fali u svemu. Jedno pričate drugo radite. Otičete, višak tečnosti je prisutan.

Foto: Pixabay.com

BIK

Što više pričate i obajašnjavate saradnici negoduju. Nisu raspoloženi da vas slušaju. Nećete dobiti željene informacije. Potražite alternativu. Dobra energija vlada između vas i osobe preko puta. Možda malo suptilnosti fali. Glavobolja.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Sve što dobijete vi ste ustvari zaradili svojim radom. Veoma lagodno posmatrate lestvicu uspeha kojom se penjete. Ne dopuštate partneru da vam se obrati sa svojim željama. Vi već imate svoju… Traka za trčanje idealna je za vas danas.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

RAK

Od muve pravite slona. Pojačana odgovornost vas čini nervoznim. Nemate poverenja u druge i veoma ste sumnjičavi. Iskusne osobe vam pomažu. Ne prepuštajte se sumnjičavim osećanjima. Ničemu ne vode. Kašalj vas ponovo muči.

Foto: Pixabay.com

LAV

Pomoć stiže preko prijatelja. Niste raspoloženi za rad odlažete posao što duže. To nije preporuka. Ostajte kod kuće vi i vaš partner. Nije vam niko potreban. Previše cigareta i alkohola utiču na vaš loš san.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Ne možete da donesete pravi zaključak. Jer se sve svodi na za i protiv. U celoj situaciji možete da se pogubite i ostanete na početku a vreme ide… Opušteni ste, veseli. Partneru prilazite prijateljski malo površno. Mozak radi previše. Odmorite se.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

VAGA

Svako ko plače nad svojim problemima a ne rešava ih, od vas može da očekuje zatvorena vrata. Razmislite to su vaši saradnici posavetujte ih zarad dobrih dana. Večeras dobar provod, puno prijatelja, muzike. Dobro se osećate.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

ŠKORPIJA

Kod svakog saradnika tražite nešto po čemu bi on bio poseban i vredan vaše pažnje. Preispitujete sebe pa partnera. To vas može dovesti do nekih novih saznanja. Izađite na svež vazduh, ali nemojte ga analizirati.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Teški dani su iza vas. Vreme je da zatvorite kancelariju i odete svom domu. Zadovoljni ste kako je protekla nedelja iza vas. Blizak odnos sa porodicom. Partner je srećan. Manja nervoza. Muči vas prošlost. Razgovor neophodan.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Nerealne nade su pojačane. To smeta radnoj okolini. Oni vas mole da se odlučite. Vlada napetost među vama. Suprotan pol i vi imate otežanu komunikaciju. Ne teče baš sve kao po loju. Želudac vas boli. Uspostavite ravnotežu.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

VODOLIJA

Ističete sebe drugi idu u drugi plan. Mnogi se osećaju zapostavljenim jer vi grabite nagrade. Partner preti ali vi shvatate principe kompromisa i radite na tome. Posetite lekara. Nije loše proveriti krvnu sliku.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

RIBE

Danas je povoljan dan. Puni ste energije, rado prihvate izazove. Kupovina prodaja sve dolazi u obzir. Vi i vaš partner danas može da osvojite ceo svet. Ništa za vas nije nemoguće. Obratiti pažnju na sinuse i arterije.

Foto: Pixabay.com

Autor: