AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Mislite na posao koji zavisi od stranih investitora. Želite da ostvarite vezu sa osobom koja se bavim poslom koji traži stalno angažovanje, rad, na primer, medicina.

Foto: Pixabay.com

BIK

Nije dan Venere vašeg znaka. Mislite na poslove koji donose laku zaradu. Potrebna vam je mistika u ljubavi. To možete daostvarite sa harizmatičnom osobom iz znaka Ribe. Jedan Jarac može prijatno da vas iznenadi.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Praktična strana ličnosti ugrožena. Čuvajte dokumenta. Za slobodne manje više dobar dan za provod.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

RAK

Sve jeste jednostavnije ako se tako i vi postavite. Ukoliko paničiti posao može da trpi. Neminovno je da morate da stupite u neki oblik veze sa jednim Lavom.

Foto: Pixabay.com

LAV

Dobar dan za sve ženske Lavice, posebno one koje se bave modom ili medijima. Iako ste neko ko veruje u ljubav danas morate da date sve od sebe. Isplatiće vam se, jer dugo očekivan susret sa Vodolijom daće rezultate.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Danas imate anđeoski štit. Verovatno ćete sklopiti dobar posao. Emotivno se vezujete za osobu koju niste upoznali. Sa njom razmenjujete reči, misli preko interneta.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

VAGA

Od prijatelja vam dosta toga zavisi. Moguće da će vam Lav ili Strelac završiti dobar deo posla. Učite se toleranciji u ljubavi.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

ŠKORPIJA

Morate da obratite pažnju na knjigovodstvo. Može da se potkrade neki nerešen problem. Veza sa jednim Jarcem koji je verovatno pritom i bivša ljubav.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Muče vas finansije, ali ako sarađujete sa osobom koja živi u inostranstvu onda neće biti problema da rešite problem. Gubite vreme sa osobom iz znaka Vaga.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Dobar dan za novac iz inostranstva, a zemlja je Nemačka. Potrebna vam je porodica.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

VODOLIJA

Pomalo ste neodređeni. Idete iz krajnosti u krajnost. Odlučite se šta želite da radite. Imate jaku želju za ljubavlju posebno ako ste duži period sami. Dobar izbor Blizanci.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

RIBE

Ako ste maštoviti, ostvarićete veći prihod. Ulažite u ljubav emocije - vratiće vam se. Raspoloženje vam daje dobro zdravlje.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

#dnevni horoskop