AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Za očekivati je da i ovaj poslednji radni dan protekne bez nekog preteranog poslovnog angažovanja kod većine Ovnova. Neki će se uveliko baviti planiranjem aktivnosti za vikend. I na ljubavnom planu mogli biste da se pozabavite intenzivnim planiranjem zajedničkih aktivnosti za predstojeći vikend.

Foto: Pixabay.com

BIK

Sasvim solidan dan je pred većinom Bikova da bez većih problema završe zacrtane obaveze i eventualno se pozabave nekim detaljima vezanim za naredni poslovni period. Ukoliko ste se zaželeli neke ljubavne akcije, nemojte sedeti skrštenih ruku i čekati. Jedan poziv dosta toga može da promeni.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Razmenite mišljenja sa iskusnijim saradnicima. Moglo bi vam i te kako koristiti da neke stvari efikasnije završite. Povoljniji dan od prethodnog očekuje vas ovog petka u sferi ljubavi. Moguće je raščišćavanje prethodnih nesporazuma.

Foto: Pixabay.com

RAK

Uz vaš napor i neke povoljne okolnosti može se kompletirati osećaj uspešnog okončanja ove radne sedmice kod većine Rakova. Bez bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu, bar još neko vreme.

Foto: Pixabay.com

LAV

Hladna glava donosi bolje sagledavanje zategnute situacije. Pokažite više razumevanja za druge. Iskoristite sve potencijale postojeće situacije i uživajte u dobrom raspoloženju i pozitivnoj atmosferi.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Imate razloga za zadovoljstvo, ali sigurno možete i bolje. Biće povoljnijih prilika za dokazivanje u narednim danima. Pasivno ponašanje ovog petka nikako nije poželjno. Pozabavite se osmišljavanjem nekog ljubavnog plana, ali nemojte suviše detaljisati.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Odličan dan je da Vage stave tačku na jednu veoma uspešnu radnu sedmicu. Posvetite se novim ciljevima i planovima, imate realne šanse da napravite dobre dogovore. Prosečan dan, bez nagoveštaja nekih konkretnih promena, očekuje vas na ljubavnom planu. Nije idealan za akciju.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Završetak radne sedmice kakav se samo poželeti može očekuje Škorpije. Možete očekivati neke bitnije pozitivne promene u najavi. Vi biste jedno, a život nudi drugo. Pokušajte da nekako to ukalkulišete.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Očekivanja velika, rezultati nešto slabiji, ali nije ni sve tako loše. Vi bar uvek iz svega izvučete pozitivnu pouku. Razmislite da promenite makar sitnicu u svom ponašanju. Vrlo brzo biste mogli da osetite pozitivan efekat.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Za očekivati je da kraj sedmice bude dosta opušteniji, a i umor vas polako sustiže. Bolja komunikacija sa voljenom osobom svakako će vam biti dobra motivacija da je nekim finim znakom pažnje iznenadite.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Još malo taktičnosti i strpljenja biće korisnije od rada na svoju ruku. Pokušajte da izbegnete verbalne konflikte, držite se posla. Intrigantni susret na ljubavnom planu mogao bi da vas malo prodrma i, ako ništa,drugo, navede na razmišljanje.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Iako vas očekuje dosta posla, nema razloga za zabrinutost. Uspećete sve da završite onako kako ste i planirali, ali uz dosta potrošene energije. Slobodne Ribe, ako vam se neko zaista dopada, pustite priču da ide lagano.

Foto: Pixabay.com,

Autor:

#dnevni horoskop