AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Od ranog jutra kontaktirate saradnike da ih podsetite na veoma naporan mesec koji predstoji svima koji su u vašem okruženju. Razmišljate, skriveni ste. Ne otvarate se. Da li se plašite vlastitih osećanja? Ne zapuštajte zdravlje.

Foto: Pixabay.com

BIK

Delujete dobro na svoju radnu okolinu. Ali ćete se ipak danas odmarati. Sutra je novi radni dan. Lep dan za ljubav. Doživećete preporod. Disajni putevi i glasne žice osetljivi.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Sa saradnicima u zajedničkom suretu pokušavate da nametnete svoju volju i strogi ste prema njihovom radu. Teško je zaraditi dobru ocenu kod vas. Spustite loptu. Učinili ste propust prema voljenoj osobi. Biće potrebno vreme da se iskupite. Potrebno vam je više tečnosti.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

RAK

Očekivanja su velika. Vi treba da preuzmete važnu ulogu u novim poslovnim pregovorima. Tražite istinu od partnera. Ako ste sumnjičavi, ispitajte te sumnje. Psihološko opterećenje.

Foto: Pixabay.com

LAV

Nije potrebno da budete agresivni ili da vičete da biste dobili ono što želite. Potrebne su suptilne metode. Ne preterujte i ne zamerajte voljenoj osobi. Poboljšajte odnos pričom. Utičite pozitivno na psiho-fizičku kondiciju.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Poslovni problemi moraju da se reše u najkraćem roku. Ne donosite zaključak dok ne proverite šta tačno voljena osoba traži od vas. Dosta dobro zdravlje.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Upotrebite svoju inteligenciju, pamet onoliko koliko to drugi mogu da prime. Nije vam potrebno da se trošite bez razloga. Reči nisu dovoljne da pokažete koliko volite osobu pored vas. Možda neki poklon!? Odlično se osećate.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Nersporazum na radnom mestu može i mora da se sredi. Od toga zavisi ceo mesec poslovanja i sama zarada. Partner želi da vam pomogne u svemu. Teške teme izbegavajte, loše su za srce.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Gubite interesovanje za saradnju i posao ako je ta osoba sa kojom radite puna zamerki. Uvek se trudite da imate dobre namere prema osobi pored vas i biće uspeha kako za one u braku tako i za sve slobodne. Sačuvajte samokontrolu.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Testirajte nove poslovne mogućnosti, pre svega. Ukoliko ste predobri to nikako ne znači da će se partneru dopasti. Ponekad budite vragolasti. Poboljšajte koncentraciju.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Imate dara da nametnete svoju energiju i ideje. Nekima to ne prija, posebno ako je osoba rođena u znaku Škorpije. Nije dobro da se bavite intrigama, već iskrenoj ljubavi. Potrebna vam je relaksacija.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

RIBE

Potreban vam je novac za vraćanje duga. Pozovite nekog od prijatelja. Loša procena osebe koja vam se udvara. Mora bolje videti realnost vezanu za vas. Izbegavajte stres.

Foto: Pixabay.com

Autor: