AKTUELNO

Sezona Škorpije je počela 23. oktobra i trajaće do 22. novembra. O njima znamo dosta, ali može li se glasina o ljubomori nekako raščivijati?

Ako se već zabavljate ili ste zainteresovane za muškarca Škorpiju, vrlo je verovatno da vam je neko već sugerisao da su oni jako ljubomorni i posesivni kada je ljubav u pitanju.

Ukoliko je ovo i tačno, postavlja se pitanje jesu li to njegove jedine karakteristike kada su u pitanju partnerski odnosi, da li je to u nekim "slatkim" granicama ili prelazi u patologiju.

Ako želite da budete sa Škorpijom, onda bi odmah trebalo da znate na čemu ste, a u slučaju da ne možete da se nosite sa ljubomornim partnerom, možda biste želeli da se držite podalje od ovog znaka.

Sve emocije su intenzivne

Istina o muškarcu Škorpiji je da on intenzivno oseća sve svoje emocije, a ne samo ljubomoru. Svaki horoskopski znak rezonuje sa određenim prirodnim elementom: zemljom, vazduhom, vatrom ili vodom.

Škorpija je vodeni znak. Vodeni znaci su veoma osetljivi i emotivni, tako da svako osećanje koje imaju kod njih je intenzivnije izraženo. Nema blagog raspoloženja kada je u pitanju momak Škorpija.

Njegov intenzitet može biti veliki u pozitivnom i negativnom smislu. Kada je srećan, on je ushićen i presrećan. Kada je tužan, postaje mračan i depresivan. Svaki osećaj je uvećan za ovaj intenzivan znak, pa kada vaš momak Škorpija postane ljubomoran, postaje izuzetno ljubomoran.

Ne samo da muškarac Škorpija postaje super ljubomoran, već i brzo i lako postaje ljubomoran. Nije potrebno mnogo da se pokaže njegova zavidna strana. Čak i ako ste tek u ranoj fazi zabavljanja sa muškarcem Škorpijom, možda ćete primetiti neke od simptoma njegove ljubomore.

Momak Škorpija ne želi da čuje o vašim prošlim vezama, drugim muškarcima sa kojima izlazite, pa čak ni o vašim muškim prijateljima i kolegama.

Što se njega tiče, on treba da bude jedini momak u vašem životu, čak i ako ste tek na prvom sastanku.

Posebno ljubomoran na bivše

Muškarci Škorpije u vezama mogu biti ljubomorni na bilo koga, ali su posebno oprezni prema bivšim partnerima. Taj momak veruje da je bivši veća pretnja njegovoj vezi od bilo kog drugog muškarca, jer je bivši već jednom osvojio vaše srce.

On misli da ako ste se zaljubili u svog bivšeg u prošlosti, mogli biste se ponovo zaljubiti u njega. Proveravaće da li ga i dalje pratite na mrežama, da li postoji neko mesto na koje oboje idete i gde možete da se slučajno sretnete i tome slično.

A kada su u pitanju njegove bivše ljubavi - nikada vas neće upoređivati sa njima ili pričati o njima više od onoga što je potrebno da biste razumeli njegovu romantičnu prošlost.

Ako se zabavljate sa momkom Škorpijom, uverite ga da je vaša prošlost iza vas i da ste u potpunosti preboleli i prevazišli svoje bivše.

Ali trudiće se da sakrije

Samo zato što vaš dečko lako postane ljubomoran ne znači da želi da vidite tu stranu njegove ličnosti. Ako se pitate kako da zaključite da li vas muškarac Škorpija zaista voli, nemojte misliti da je dobra ideja namerno ga činiti ljubomornim da proverite njegovu reakciju.

Uspećete samo da povredite njegova osećanja i odgurnete ga od sebe, a ne da ga naterate da dokaže svoju ljubav. Postaće paranoičan u sebi i izjadaće se svima redom, ali ne vama.

Muškarac Škorpija nije ljubomoran samo zato što je nesiguran. Deo razloga što postaje toliko posesivan je taj što želi da zaštiti svoju partnerku. Da joj da ljubav, da joj stavi do znanja da on može da je voli najviše.

Muškarcu Škorpionu najbolje odgovara žena koja ceni njegovu ljubomoru i razume da ona dolazi sa mesta pune ljubavi.

#Muškarac

#škorpija