AKTUELNO

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 16. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Kvadrat između Meseca u Blizancima i Neptuna, čini vas pomalo razdražljivim i rasejanim, ali dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom i Venerom, u polju ljubavi, najavljuje poznanstvo sa atraktivnom osobom preko interneta. Oprez u saobraćaju.

Bik

Naglašeno drugo astrološko polje donosi vam mogućnost dogovora o novim poslovnim aranžmanima, naročito ako ste privatnik. Partner ne pokazuje dovoljno interesovanja za vas, bar ne onoliko koliko biste vi to želeli. Čuvajte se povreda.

Blizanci

Mesec u astrološkom polju ličnosti čini vas popularnim i rado viđenim u društvu suprotnog pola, ali konjunkcija sa vašim vladaocem Merkurom, planetom logike, nepovoljno utiče na vašu moć rasuđivanja i donošenja odluka. Čuvajte se povreda.

Rak

Naglašeno astrološko polje podsvesti, u kome je i vaš vladalac Mesec, povoljno utiče na vašu moć rasuđivanja i procene situacije na poslu. Asteroid Pobeda u vašem znaku pod uticajem Neptuna donosi susret sa vodenim znakom. Promenljivo raspoloženje.

Lav

Prepuno polje društvenog života, donosi vam nove susrete i poznanstva, kao i kraća poslovna putovanja. Napet aspekt između vladaoca vašeg polja ljubavi i Marsa blizu asteroida Palas i Lilit, izaziva vašu sumnju u partnerovu vernost. Više šetajte.

Devica

Popodnevni sati donose povoljan ishod dogovora sa uticajnom osobom, zahvaljujući aspektima Meseca u polju karijere. Stelijum Venere, Marsa i asteroida Lilit u polju tajni, nagoveštava susret s nekim ko vam je nekada mnogo značio. Oprez za volanom.

Vaga

Očekuje vas uspešan dogovor sa strancima ili odlazak na stručno usavršavanje. Naglašeno polje društvenog života donosi vam susrete sa zanimljivim osobama među kojima jedan vatreni znak najviše privlači vašu pažnju. Više se odmarajte.

Škorpija

Asteroid Gold, pod uticajem Merkura u polju novca, najavljuje nove poslovne dogovore. Mesec u trigonu sa vašim vladaocem, retrogradnim Plutonom, simbolom harizme, nagoveštava strastveni susret sa mlađom atraktivnom osobom. Izbegavajte alkohol.

Strelac

Harmoničan aspekt između vašeg vladaoca Jupitera, planete prosperiteta, u polju posla i Saturna, donosi vam uvećanje zarade ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili uslužnom delatnošću. Vodolija misli na vas. Promenite način ishrane.

Jarac

Sa naglašenim znakom Blizanaca, pod uticajem vašeg vladaoca Saturna iz polja mentalnog stanja, očekuje vas mnogo novih obaveza, ali ćete sve dobro organizovati. Neko koga ste upoznali preko posla, ponovo ulazi u vaš život. Osetljiva koža.

Vodolija

Prelazak Meseca, simbola emocija, preko polja ljubavi, pod uticajem harizmatičnog Plutona u polju tajni, nagoveštava flert ili tajnu vezu sa vzdušnim znakom. U popodnevnim satima očekuju vas dogovori o poslovnim aranžmanima sa strancima. Glavobolja.

Ribe

Naglašen znak Blizanaca ne prija vašem senzibilitetu, kao ni spoj Meseca i Merkura, zbog koga ste skloni pogrešnim zaključcima. Stara simpatija će pokušati da ponovo pridobije vašu pažnju i naklonost. Podložnost povredama u kući.

Autor: