AKTUELNO

Saznajte šta vam nedeljni horoskop predviđa od 3. do 9. marta, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje.

NAPOMENA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN

Posao: Vaša energičnost i ubedljivost ove nedelje dolaze do izražaja, posebno ako radite sa strancima ili često putujete zbog posla. Već 3. marta, poslednja Mesečeva četvrt u Strelcu pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, planetom akcije, donoseći vam uvećanje zarade. Imate podršku osobe na položaju. Budite ipak oprezniji prilikom potpisivanja dokumenata i ugovora.

Ljubav: Nedostatak takta ove sedmice može da vam stvori probleme u odnosu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, očekuje vas poznanstvo sa atraktivnom ali prilično nepouzdanom osobom, dok će zauzeti Ovnovi dovesti partnera do granice strpljenja. Preko prijatelja, krajem perioda, možete da upoznate jednu Vagu.

Zdravlje: Išijas.

BIK

Posao: Mada vaš vladalac Venera, 3. marta, pravi sekstil sa poslednjom Mesečevom četvrti u astrološkom polju finansija, dobar deo zarade može da vam ode na vanredne troškove. Zbog napetog aspekta sa Merkurom, koji upravlja vašim poslovnim životom, tokom ovog perioda postoji opasnost da budete skloni pogrešnim odlukama. Trebalo bi da budete otvoreniji za nove ideje.

Ljubav: Vaš vladalac Mars, blizu Venere, i ove nedelje obrazuje napet aspekt sa Uranom u vašem znaku, što se nepovoljno odražava na vaš emotivni život. Moguć je nagli raskid i isto tako naglo pomirenje, dok slobodnim Bikovima i bukvalno biti potrebno više slobode u vezi sa osobom koju će upoznati sredinom perioda.

Zdravlje: Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI

Posao: U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Strelcu, 3. marta, rođeni u drugoj dekadi trebalo bi da vode više računa prilikom dogovora i potpisivanja ugovora. Ipak, tokom ovog perioda će doći do izražaja vaša pronicljivost, snalažljivost i elokvencija. Zbog pozicija vašeg vladaoca Merkura u prepunoj astrološkoj kući karijere, možete da postignete dogovor o novom projektu.

Ljubav: Vaš emotivni život neće se mnogo promeniti u odnosu na prethodnu sedmicu, jer će vas partner i dalje opeterećivati svojom ljubomorom ili nametanjem svoje volje stavova. Slobodni Blizanci, na putu, predavanju ili preko društvene mreže, mogu da upoznaju tajanstvenu osobu koja će ih prilično zaintrigirati.

Zdravlje: Dodatni oprez u saobraćaju.

RAK

Posao: Vaša praktičnost i želja za sigurnošću, kada se radi o novcu ili poslu, ove nedelje dolazi do punog izražaja. Faza poslednje četvrti vašeg vladaoca Meseca, u Strelcu, 3. marta, donosi vam odlaganje poslova. Sredinom perioda, uspostavljate nove kontakte sa strancima, a moguć je i odlazak na kraći put. Umetnicima se pruža šansa da lakše ostvare neku ideju ili cilj.

Ljubav: Napeti aspekti planetaodgovornih za vaš ljubavni život, sprečavaju vas da ove nedelje do kraja uživate u novim susretima i poznanstvima. Kao da vam nešto ne dozvoljava da se opustite. Slobodni Rakovi, mogu da upoznaju atraktivnu, mlađu osobu koja se bavi ekonomijom ili radi u banci, menjačnici, na berzi.

Zdravlje: Provodite više vremena sa prijateljima.

LAV

Posao: Vladalac vaše inspiracije, Mesec, početkom perioda obrazuje fazu poslednje četvrti u Strelcu, donoseći uspeh i novac sportistima i umetnicima. Pozicija vašeg vladaoca Sunca i Merkura, koji upravlja vašim poslom, u prvom delu sedmice najavljuje vanredne troškove. Izbegavajte rasprave sa ženama na poslu. Ako poslušate Vodoliju, budite spremni na iznenađenje.

Ljubav: Mada ne volite da budete neprimećeni, ove nedelje će vas pomalo zamarati pažnja osoba kojima se dopadate, a vama baš i ne toliko. Ako ste slobodni, budite spremni više za flert, nego za ulazak u vezu. Zauzeti Lavovi trebalo bi da obrate pažnju na partnerove želje i očekivanja, kako ne bi došlo do svađe.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

DEVICA

Posao: U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Strelcu, 3. marta, budite oprezni prilikom sklapanja novih dogovora. Vaš vladalac, hitri Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, donosi vam promene na poslovnom i finansijskom planu.Mada ne volite da se previše eksponirate na poslu, napet aspekt između Urana i Venere, vladaoca vašeg posla, donosi vam neplanirane izdatke.

Ljubav: Vaš vladalac Merkur koji upravlja i vašom karijerom, u Ribama pravi napet aspekt sa Mesecom, što nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom, ali i na komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Čuvajte vredne sitnice. Vaša stidljivost i cepidlačenje, mogu da od vas udalje potencijalnog partnera.

Zdravlje: Podložnost povredama.

VAGA

Posao: Vaša logika i dar za diplomatiju, dolaze do izražaja ove nedelje, naročito ako ste pravnik ili sudija. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Strelcu, 3. marta, očekuju vas uspeh i novčani dobici preko inostranstva, putovanja i obrazovanja, naročito ako se bavite intelektualnom delatnošću. Ne bi trebalo da sklapate dogovore ili da potpisujete ugovore.

Ljubav: Sa pozicijom vašeg vladaoca Venere i Marsa, koji upravlja odnosom sa partnerom, ne piše vm se baš najbolje na emotivnom planu. Ove nedelje će biti više rasprava, svađa, raskida, obnova veze. Slobodne Vage, na kraćem putu ili druženju sa prijateljima, u nekom kafiću, mogu da upoznaju nekog Ovna.

Zdravlje: Vreme je za rekreaciju.

ŠKORPIJA

Posao: Budući da vas privlače izazovi, ove sedmice, imate priliku da privedete kraju važan dogovor sa strancima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Strelcu, koja pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, 3. marta, možete da očekujete priliv novca. Vanredni troškovi, zbog starog duga. Klonite se rasprava sa ženama. Nov angažman, ako se bavite kreativnim zanimanjem.

Ljubav. Tokom cele sedmice, ljubavne planete "luduju" donoseći vam trzavice sa voljenom osobom, rasprave i raskide. Slobodni predstavnici vašeg znaka, na putu u inostranstvu ili preko interneta mogu da upoznaju osobu čijem će šarmu teško odoleti.Može se deseti da će vam prećutati jedan "detalj", da je zauzeta.

Zdravlje: Podložnost sportskim povredama.

STRELAC

Posao: Jednom godišnje, poslednja Mesečeva četvrt nađe se u vašem znaku, a ove to će biti godine 3. marta. Pošto Mesec pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, nemojte da ulažete u nove poslove, već privodite kraju stare. Pozicija Merkura, koji upravlja vašom karijerom, upozorava na oprez prilikom eventualnih novih dogovora i potpisivanja ugovora.

Ljubav: Zbog vašeg nemirnog duha i potrebe za slobodom, teško se zadržavate na jednom mestu. Brojni susreti, poznanstva preko interneta, avanture - mnogo uzbuđenja očekuje slobodne Strelce. Vladalac partnerskih odnosa, Merkur, u Ribama pravi kvadrat sa Mesecom, donoseći vam rasprave sa partnerom i članom porodice.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

JARAC

Posao: Budući da se uvek trudite da proširite i usavršite i svoj posao i svoje sposobnosti, ove nedelje ipak budite oprezniji nego inače. Poslednja Mesečeva četvrt u Strelcu, 3. marta, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnomi neko može pokušati da vas zavara lažnim obećanjima. Krajem sedmice, novac pristiže građevincima, arhitektama, psihoterapeutima.

Ljubav: Početkom nedelje, bračni ili dugogodišnji partner svojim ponašanjem može i nesvesno da naruši vaš odnos. Vaš vladalac Uran pravi napet aspekt sa ljubavnim planetama, pa će neko koga upoznajete preko prijatelja, na proslavi ili u klubu, vrlo brzo pokazati znake ljubomore i posesivnosti. Jedan Rak misli na vas.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA

Posao: Monotonija odbija i ruši vašu ambicioznost, tako da vam ne smeta napet aspekt Venere i Marsa sa vašim vladaocem Uranom. Dobre su šanse za zaradu, ali tu su i ove nedelje neizbežni neplanirani troškove. Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući planova, 3. marta, najavljuju uspeh umetnicima, naročito kompozitorima, dizajnerima, turističkim radnicima.

Ljubav: Omiljeni ste i rado viđeni u društvu, naročito suprotnog pola. Odnosi u domu i porodici, tokom ovog perioda, mogu biti turbulentni. Merkur, zadužen za vaš ljubavni život, pravi kavdrat sa vašim suvladaocem Saturnom, simbolom prošlosti, donoseći vam romantičan susret sa starom simpatijom.

Zdravlje: Oprez u saobraćaju.

RIBE

Posao: Izazovan aspekt između Venere, planete novca i Urana, ove nedelje, donosi neplanirane troškove. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Strelcu, 3. marta, novac vam stiže preko osoba iz nemačkog jezičkog područja. Uticaj vašeg vladaoca Neptuna raste posle 8. marta, kada stiže na stepen na kome je Venera najjača, što vam donosi zaradu preko paralelnih poslova.

Ljubav: Vladalac vaših partnerskih odnosa i privatnog života, Merkur u vašem znaku, početkom perioda, pravi napet aspekt sa Mesecom, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa bračnim partnerom. Zauzeta osoba koju poznajete preko posla šalje vam poziv za izlazak. Slobodne Ribe upoznaju nekoga preko interneta.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Autor: