AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Većina stvari će vam danas ići od ruke. Imate odličnu komunikaciju sa mlađim i perspektivnim ljudima koji će ujedno i vas motivisati. Ovo je dan u kome trebate da uradite i nešto lično za sebe. Možete da razrešite nesuglasicu sa voljenom osobom ili jednim članom porodice.

BIK

Foto: Pixabay.com

Usporite malo danas. Trebate svoju pažnju da usmerite na stvari koje ste ranije počeli. Možete pronaći način da nešto pokrenete sa mrtve tačke ili završite. Poziv od osobe koju dugo niste čuli će pokrenuti neke unutrašnje dileme. Savet vam je da se opustite oko toga šta sledi dalje.

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Danas želite da se osetite korisno. Verovatno ćete pomoći jednoj vama dragoj osobi oko problema koji vuče već izvesno vreme. Kroz to ćete verovatno upoznati nekoga koga ćete želeti ponovo da vidite. Razmislite o daljem toku vašeg poslovnog života pošto su se izvesne promene pokrenule.

RAK

Foto: Pixabay.com

Gde god da se nađete vi namećete svoju volju - tako će biti i danas. Iskoristite tu prednost. Prate vas izvesne srećne okolnosti šta god da planirate. Vaša upornost će se isplatiti. Povoljan vam je dan za veće finansijske transakcije i ugovaranje novih poslova. Jedino se pazite moguće ljubomore partnera.

LAV

Foto: Pixabay.com

U periodu ste u kome mnogo analizirate što vas ipak u mnogim planovima koči. Danas ćete doneti izvesne odluke kojih trebate da se držite. Potražite savet ili podršku osobe rođene u vatrenom znaku. Razmislite o nekom kraćem putu i zasluženom begu od svakodnevice. Moguća vam je nesanica.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Kontaktiraćete sa osobama koje u nečemu mogu da vam pariraju što će na vas delovati stimulativno. Danas ipak teško namećete svoju volju pa biste trebali da razmislite o nekim svojim argumentima koje želite da iznesete. Prijatno će vas iznenaditi osoba suprotnog pola u popodnevnim satima.

VAGA

Foto: Pixabay.com

Mnogo toga se naglašava kao mogućnost da se neke stvari promene. Niste sigurni da li vam to ide u prilog ili ne. Sasvim sigurno da nastupajuće promene vama donose izvesno olakšanje. Učaurili ste se u prethodnom periodu. Vreme je da se pokrenete i ostvarite neke davno zacrtane ciljeve od kojih ste odustali.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

I dalje se stvari pokreću ali sporije nego što biste vi to želeli. Strpljenje je vrlina u ovom periodu. Ne dozvolite da vas neko isprovocira. Srećne okolnosti će vas nekako izbaciti u prvi plan danas pa ćete moći direktno da odlučujete o nečemu ili nekome. Razvite dalje plan za koji smatrate da ima perspektivu.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Pokušavate da napravite neku veliku promenu i shvatate da trebate da krenete od malih stvari da biste došli do željenog cilja. Danas dobijate jako dobre savete ili podršku nekoga od koga to niste očekivali. Saznanje da je vaš cilj dostižan vam daje novu motivaciju. Povedite računa koko trošite danas.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Možete da odustanete od nekih ranije zacrtanih planova, a to će vam otvoriti neka nova vrata. Potrebno vam je neko osveženje. A pošto ni vi sami niste sigurni kakvo, okolnosti će vas navesti na neke nove životne puteve. Važite za znak koji ne voli brze promene ali ovo ćete shvatiti kao novu šansu.

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Neke okolnosti se menjaju mimo vašeg uticaja ili znanja. Potrebno je da razmislite o tome šta vi u suštini želite pošto ćete vrlo brzo imati pregršt ponuda (poslovnih ili emotivnih). Oslonite se na svoje unutrašnje osećaje i ne budite skromni. Prihvatite podršku osobe rođene u nekom vodenom znaku.

RIBE

Foto: Pixabay.com

Već izvesno vreme pokušavate da realizujete jedan projekat. Danas imate mogućnoste da nešto privedete kraju ili pokrenete u nekom konkretnom pravcu. Vaš optimizam je realan i dozvolite da to drugi primete. Nova poznanstva vas pokreću da dalje razvijete ono što imate u glavi kao bitno za naredni period.

#Budućnost

#Horoskop

#zodijak

'