AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Mogu vam se iznenada otvoriti nove poslovne mogućnosti. Ne oklevajte mnogo jer su povoljni aspekti za napredak. Slobodni, novo poznanstvo bi moglo da preraste u ozbiljnu ljubavnu priču. Na vama je da je inicirate. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Bik

Danas vam najveći izazov mogu stvoriti finansije, tačnije neki neplanirani troškovi. Stoga povedite računa. Očekuje se da danas budete posvećeni maksimalno voljenoj osobi i pokažete koliko vam znači. Moguće je neko fino iznenađenje. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Kraj radne sedmice većina Blizanaca dočekuje sa ogromnim olakšanjem. Iskoristite danas pomoć kako biste sve završili na vreme. Lepom rečju i finim tonovima sve se može postići i najveće prepreke savladati. Pokušajte. Moguća glavobolja.

Foto: Pixabay.com

Rak

Veoma je važno da završite sve prethodne obaveze jer vas mogu, iako je poslednji radni dan ove sedmice, sačekati nove, iznenadne. Iznenadna pojava osobe iz vaše ljubavne prošlosti mogla bi da vam pobudi eksploziju emocija. Moguće respiratorne tegobe.

Foto: Pixabay.com

Lav

I tokom ovog dana budite oprezni u komunikaciji sa autoritetima. Pokušajte da se ne svađate jer ćete samo iskomplikovati postojeću situaciju. Mogli biste upoznati novu zanimljivu osobu, ali budite malo oprezni jer bi u celoj priči moglo postojati nešto skriveno, tajno. Nervoza, promenljivo raspoloženje.

Foto: Pixabay.com

Devica

Sve ono što se vezuje za dogovore koji su vam važni, a što se dosta dugo razvlači, danas možete uspešno finalizovati. Prosečan i relativno miran dan očekuje vas na ljubavnom planu. Neke stvari trebalo bi da su vidno poboljšane, posebno kada su zajednički interesi u pitanju. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Timski rad će svakako dati jako dobre rezultate jer ćete shvatiti sa kim možete da uspešno radite, a sa kim ne. Danas biste mogli da presečete na koju stranu želite dalje kada je novo poznanstvo u pitanju. Rizik se uvek isplati. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Sklopom vašeg truda i srećnih okolnosti može se doći do cilja i do rezultata. Samo budite dosledni i nemojte se nervirati. Potreban vam je balans. Dosta toga vam je danas naklonjeno u ljubavnoj sferi. Cenite na pravi način ove trenutke koje sada imate. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Nije najpovoljniji dan za ozbiljnije poslovne razgovore, dogovore. Mogli biste nesvesno napraviti neku grešku ili propust. Moguć je iznenadni kraći poslovni put. Aktuelna bi mogla biti nova poznanstva ili kontakti sa osobama koja su vezana za putovanja, inostranstvo, moguće i preko društvenih mreža. Budite oprezni u saobraćaju.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Korak napred, nazad dva – otprilike takav radni dan mogli bi da očekuju Jarčevi. Nemojte se zbog toga nervirati jer ne zavisi sve od vas. Bilo bi lepo da dragu osobu danas iznenadite nekim finim poklonom. Svaki znak pažnje prija. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Odlična završnica ove radne sedmice je pred Vodolijama. Uspećete da bez većih problema realizujete sve ono što ste zacrtali. Realno gledano, nemate nikakvih razloga da budete nezadovoljni postojećom ljubavnom situacijom. Ukoliko ipak jeste, onda je do vas. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Budite taktični i staloženi kada je u pitanju donošenje važnih odluka. Poseban akcenat je na finansijama. Po svoj prilici, veoma zanimljiv dan vas očekuje na polju ljubavi – ukoliko ste naumili da postojeću partnersku priču podignete na viši nivo. Moguća glavobolja.

Foto: Pixabay.com,

Autor: