AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Gužva se za vas i dalje nastavlja. Nešto reogranizujete ili ste bitan faktor u poslovnim promenama koje su se pokrenule. Vi volite da radite ali vas opterećuju odnosi sa saradnicima koji su lenji. To već ne možete da promenite pa je nervoza nepotrebna. Sledi vam interesantan susret sa osobom koja želi vašu pažnju već izvesno vreme.

BIK

Foto: Pixabay.com

Možete da se oslonite na izvesne srećne okolnosti tokom dana. Dolazi do realizacije nečega što ste čekali. Naročito je povoljno za one koji rade u manjim firmama, bave se privatnim biznisom ili honorarnim poslom. Iznenadiće vas flert sa osobom koja vam je veoma fizički privlačna.

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Ovo je dan u kome trebate da se opustite i ne brinete tuđe brige. Možete biti iskorišćeni od strane nekoga ili će se pogrešno tumačiti vaše reči. Ako možete, isplanirajte neki put ili ugostite nekoga iz drugog mesta. Prijatelji su vam bitan oslonac a zauzeti ne bi trebalo da zapostave partnera.

RAK

Foto: Pixabay.com

Vreme je da nešto privedete kraju i reorganizujete se. Ovo je poslednji dan da možete da se oslonite na nekoga pa to i iskoristite. Moguć je finansijski dobitak ili pohvala nadređenih. Pokrenite se jer vas očekuju interesantna poznanstva tokom večeri. Zauzetima slede interesantna dešavanja u krugu prijatelja.

LAV

Foto: Pixabay.com

Teško se nosite sa razočarenjima pa će tako biti i danas. Skloni ste da preuveličavate neke svoje trenutne emocije. Imate podršku saradnika ali verovatno ne na način na koji ste to vi očekivali. Dan je interesantan za nova poznanstva i to preko radnog mesta, vašeg ili potencijalnog partnera.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Budite mudri i ne izgovarajte sve ono što vam pada na pamet. Tokom dana vas očekuju interesantna dešavanja. Imate tendenciju da se odlično snađete u nekim novonastalim okolnostima. Izađite pošto na mestima gde je glasnija muzika možete da upoznate nekoga ko bi vas zainteresovao. Zauzeti nešto bespotrebno brinu.

VAGA

Foto: Pixabay.com

Danas je posebno bitno da ostanete koncentrisani na priče osoba koje su vam bitne. Neke sitnice isplivavaju na površinu. To će nekako promeniti način na koji vi sagledavate nešto što smatrate jednim problemom. Emotivno vam je interesantan dan da možete upoznati nekoga preko prijatelja ili obnoviti jedan kontakt.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Dešavanja idu u pravcu izvesnih novina i za vas srećnih okolnosti. Napokon vam dalja dešavanja deluju optimistično. Popravlja se vaš odnos sa nadređenima ili finansijska situacija. U večernjim satima izađite na vama poznato i prijatno mesto. Svojom odmerenom pojavom ćete privući nečiji pogled.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Odluke koje donostite utiču na još nekoga pa biste trebali da razmislite kako ćete neke stvari izgovoriti. Vreme je da budete sebični pošto već dugo u nazad više mislite na druge nego na sebe. Više ste strastveno raspoloženi tako da ne razmišljajte o ulasku u vezu. Biće interesantnih ponuda.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Možete naplatiti nešto što vam se duguje ali danas povedite računa kako trošite. Promenljivog ste raspoloženja ali nemate razloga da budete neraspoloženi. Više strahujete, doduše neopravdano. Opustite se u društvu prijatelja. Možete da se zbližite sa nekim koga površno poznajete. Slede prijatna iznenađenja.

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Nemate nekih bitnih dešavanja na poslu. Samo pažljivo komunicirajte sa saradnicima ili šefovima. Nije vreme da se borite za nešto. Promene ubrzo slede ali ne trebate vi da ih pokrećete. U svojoj zanesenosti možete da propustite ponudu osobe koja je zainteresovana za vas. Zauzete očkuju neki dueli sa voljenom osobom.

RIBE

Foto: Pixabay.com

Neočekivani troškovi pojačavaju vašu brigu oko tog dela. Nemate razloga za toliki strah. Mnogo toga vam poslovno ide u prilog i naglašava se potencijalni boljitak koji bi bio dugoročan. Opustite se i uživajte u flertovima. Zauzeti imaju potrebu da razvesele voljenu osobu i obnove osećaj bliskosti.

Foto: Promo

#Budućnost

#Horoskop

#Zvezde

'