AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Ukoliko je vaše voljeno biće danas neraspoloženo, najverovatnije nije do vas, već zbog aktuelnog položaja planeta. Partner će odbijati većinu vaših predloga, a da ni sam neće znati uzrok ovakvom ponašanju. Pokušajte da budete nenametljivi. Uskoro se sve vraća u normalu, te stoga zaboravite na insistiranje.

Foto: Pixabay.com

BIK

Veoma vam je teško da iskažete vaša prava osećanja ili da predložite nešto vašem voljenom biću. Problem najverovatnije leži u strahu od odbijanja. Ne razmišljajte previše i ne pravite razna scenarija u svojoj glavi. Koliko vam se činilo teško, u vašem slučaju je najbolji otvoren, direktan pristup. Na ovaj način, saznaćete sve što vas zanima i videti da razlog za brigu zapravo nije ni postojao.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Ukoliko je vaš partnerski odnos krenuo nekim putem koji vi baš i ne favorizujete, potrudite se da koliko još danas o ovome porazgovarate. Sa druge strane, ako već izvesno vreme osećate zasićenje i smatrate da je došlo vreme rastanku, nema razloga da se zbog bilo koga žrtvujete. Suočite se sa istinom i učinite sve što smatrate da je potrebno. Što pre, tim bolje.

Foto: Pixabay.com

RAK

Niste raspoloženi za priču, a kamoli duge razgovore. Ovo se pogotovo odnosi na jedne te iste stvari i svesni ste da se duže vreme vrtite u krug. Za problem, ali i rešenje kada je ljubav u pitanju potrebno je dvoje. Da biste prevazišli ovu neprijatnu situaciju, sedite i sa partnerom otvoreno porazgovarajte. Potrudite se da vi budete inicijator razgovora.

Foto: Pixabay.com

LAV

Niste raspoloženi za socijalizaciju, što vam inače uopšte nije svojstveno. Razlog ovome može ležati u partneru ili potencijalnoj simpatiji koja kao da vas ovih dana uopšte ne primećuje. Ne dozvolite da vas ovo opterećuje i čini neraspoloženim. Nije smak sveta. Pokrenite se i izađite među svet, jer vam je zaista malo potrebno da vam se vrati osmeh na lice.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Ako se osećate nervozno i pod stresom kada je u pitanju romantika, možda je vreme da ponovo sagledate stvari. Razmislite da li bi vam bilo pametnije da na dan ili dva zaboravite na partnera i umesto toga lepo se posvetite sebi? Samo staloženi i zadovoljni možete uspešno da procenite situaciju i shvatite da li je vredno vašeg nerviranja. Ne dozvolite da drugi upravljaju vašim životom.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Moguće je da ćete danas konačno odustati od ideje da je jedna osoba vredna vašeg vremena. Ako su vam odnosi narušeni, verovatno prestajete da razmišljate o pomirenju. Vi niste neko ko je razočaran u ljubav, ali jednostavno više ne želite da se posvećujete nekome ko nije u stanju da vam uzvrati makar istom merom. Imate sva prava da živite život kakav želite.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Ovo je idealan dan za romantiku i ljubavna pitanja. Imate dovoljno samopouzdanja da predložite partneru u kom pravcu vaša veza treba da se odvija. Ne birinite ako voljena osoba smatra da ste nametljivi ili prezahtevni - slobodno počnite da se borite za svoja prava! Kreativnost i imaginacija su vam prilično izraženi i sa lakoćom okrećete situaciju u željenom pravcu.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Aktuelna pozicija planeta unosi vam mnogo topline i nežnosti u partnerski odnos. Danas ćete ponovo razmišljati o tome šta je vas i vašu voljenu osobu spojilo i šta je to što vam omogućava da se nosite sa svim lepim i manje lepim stvarima u životu. Svesni ste da se radi o iskrenosti i razumevanju za tuđe potrebe. Naravno, na prvom mestu je ljubav koja je još intenzivnija nego na samom početku vaše veze. Uživajte u ovom danu!

Foto: Pixabay.com

JARAC

Danas biste mogli da porazgovarate sa voljenim bićem o nekim stvarima koje vam već duže vreme ne daju mira. Iskoristite priliku da pričate otvoreno, iskreno, iz srca o budućnosti vašeg odnosa. Vaš jedini problem je pesimizam - vi realnih problema ni nemate. Ako biste samo promenili perspektivu, ne bi postojao ni jedan razlog za nezadovoljstvo vašom vezom.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Sa izvesnim problemima na ljubavnom planu možete da se izborite na jedan od dva načina: ili ćete odbijati svaki razgovor i povući se iz cele priče, ili ćete se suočiti sa vašim najvećim strahovima i pokušati da dođete do istine. Moguće je da je vaše viđenje situacije pomalo iskrivljeno. Ako postoji i malo ljubavi prema partneru, zašto biste odustajali?

Foto: Pixabay.com

RIBE

Trenutni planetarni poredak favorizuje otvorene razgovore i razjašnjenje svih nejasnih situacija. Ukoliko možete sa distance da pogledate stvari, veoma brzo ćete naći pravi uzrok vaših problema i nesuglasica. Ako ste, pak, i vi i vaš partner zaslepljeni intenzivnim emocijama, postaje vam komplikovano da vodite konstruktivne razgovore i radite na rešenju.

Foto: Pixabay.com

#Horoskop

#Znakovi

#zodijak

'