AKTUELNO

Svaka beba je priča za sebe, to će vam potvrditi svaki roditelj.

Od onih koje gotovo da ne primećujete u prostoru, do onih koje vam se čine da vrište 24/7. Od mirnog i tihog anđelka do istinskog đavolka. Čak i bebe koje su blizanci i odgajane su na potpuno isti način, mogu da budu sušta suprotnost. Međutim, da li je moguće znati sa kakvom ćete bebom imati posla u odnosu na njen znak u Zodijaku? Ako upotrebite astrologiju, možete da steknete uvid u to sa koliko plačljivom bebom imate posla. Danas vam otkrivamo koja su to 3 znaka koja važe za najmirnije bebe:

BIK

Detinjstvo je van svake sumnje najlepši period u životu jednog Bika. Šta drugo i možete da očekuje od nekog ko obožava udobnost i zaista zna da uživa u blagodetima koje su mu date. Bik je prizeman znak kojim vlada Venera, planeta ljubavi, povezanosti i održavanja mira. Iako Bik zna da bude poprilično uporan kada nešto želi, ako se striktno držite rasporeda na koji je navikao hranjenje, presvlačenje, maženje i uspavljivanje, bebe Bikovi vam neće praviti veće probleme.

Foto: Pexel

VODOLIJA

Vodolije su vrlo mudre i od trenuka kada su je odvojili od vas presecanjem pupčane vrpce one deluje toliko samostalno da se ponekad pitate – čemu vi uopšte služite. Vodolija je društveni vazdušni znak kojim vlada Saturn planeta tišine, discipline i zrelosti. Nema sumnje u to da ćete se većinu puta pitati šta je u toj maloj glavici kada vas tako radoznalo posmatra a ne progovara ni reč. Imajte na umu da beba Vodolija prati svaki vaš korak i da iako ne traži posebnu pažnju ne voli da bude zapostavljena.

RIBE

Mnogi kažu da Ribe žive u svom svetu. Kada su bebe Ribice u pitanju, one bi mogle dobiti Oskara za najmirnije od svih. Bebe Ribe kao da ne vide – poentu u plakanju. One su vrlo emotivne, jer sa njima vlada Jupiter planeta optimizma, i one znaju da će mama uvek biti tu. Ove bebice su u stanju satima da same sebe zabavljaju gledajući svoje prstiće. Bebica Riba se nikad neće probuditi uz vrisak, već će vreme nakon buđenja pre nego što se mama pojavi sa hranom, iskoristiti da osmotri svet oko sebe.

#Beba

#Horoskop