AKTUELNO

Meč se igrao na Nou Kampu.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

Poslednje kolo Lige šampiona igra se večeras i donosi pregršt zanimljivih mečeva, a vi ih možete pratiti putem aplikacije KlikTV.

Borba za plasman u nokaut fazu ulazi u završnih 90 minuta.

Jedan takav meč se igra u Španiji, gde domaća Barselona dočekuje Borusiju Menhengladbah.

Bez obzira na kombinovanu postavu, Barselona stiže do prednosti. Arda Turan je u 16. minutu poslao loptu ka Lionelu Mesiju, koji je odlično reagovao.

- Početak utakmice. Luis Enrike je prilično izmešao sastav za ovu utakmicu i šansu ukazao uglavnom igračima sa manjom minutažom ove sezone. Tu su, ipak, Maskerano, Inijesta i Mesi.

Arda Turan je stiže do het-trika u 67. minutu, posle asistencije Paka Alkasera

Još jedan gol Arde Turana! U 54. je uvećao prednost Barselone na 3:0 posle lepog povratnog dodavanja Aleiša Vidala i preciznog šuta iz prve.

- Samo pet minuta po povratku sa odmora trebalo je fudbalerima Barselone da dupliraju prednost. Učinio je to Arda Turan udarcem glavom na centaršut Denisa Suareza.

Katalonskoj ekipi pobeda ne znači ništa, pošto su obezbedili plasman u narednu rundu, ali ekipa gostiju se nada kiksu Mančester sitija. Naravno, ukoliko pobede Barselonu, a meč možete pratiti putem aplikacije KlikTV.

Mesi postiže prvi GOL za Barselonu u 16. minutu!

Kada god igra Barsrelona očekuje se meč pun uzbuđenja i golova, pa ne sumnjamo da će tako biti i večeras.

Meč prenosi Arena sport na prvom protgramu, a meč možete pratiti putem aplikacije KlikTV.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

N. Petričević

#Barselona

#Borusija Menhengladbah

#Liga šampiona

'