AKTUELNO

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred duel sa Spartakom u odloženoj utkamici 9. kola Superlige, istakao je da njegovi igrači moraju da idu preko granica umora i bola zbog zgusnutog rasporeda.

-Malo vremena imamo da se spremimo za meč protiv Spartaka, koji ima dobar tim, ukomponovan od strane trenera Veselinovića. Rezultati pokazuju da su ozbiljan rival i očekuje nas težak ispit. Voleo bih da bude efikasan meč sa naše strane, a Spartak je drugi po broju golova, iza nas - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Milojević je najavio da će se držati dosadašnjeg stila i da će na teren izaći najbolji tim u tom trenutku.

Đukić: Treba imati strpljenja za Partizan

-Imamo naš kurs koji ne želimo da menjamo. Čekam da vidim situaciju kako se osećaju igrači, nije baš idealna zbog povreda. Na teren izlazi najboljih 11 fudbalera. Moraju da igraju neki koje bih sačuvao i nisam srećan zbog toga, ali spreman sam na rizik.

Prema njegovim rečima umor je cena takmičenja na tri fronta.

-Nisam od onih koji prave dugoročne planove, već samo kratkoročne. Umor je cena na tri koloseka, a tu su i reprezentativci Boaći i Stojković sa dalekim putovanjima. To je veliko iskustvo i pravi smisao reči profesionalizam. Zato je Arsenal u prednosti, ima tri postave i 50 fudbalera, a mi moramo da se navikavamo. Mora da se trpi umor i bol - zaključio je trener Zvezde.

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka igra se sutra od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

#Crvena Zvezda

#Vladan Milojević

'