AKTUELNO

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegovi fudbaleri protiv Voždovca treba da pokažu karakter, posle poraza u "večitom" derbiju.

- Gostujemo timu koji je uvek bio neugodan za nas. Ekipa Voždovca poseduje respektabilan sastav. Posle završenog prelaznog roka dobro je uklopila tim sa dosta kvalitetnih igrača i internacionalaca. U prethodnom kolu savladali su Vojvodinu na njihovom terenu, što je ozbiljan rezultat. Posle derbija i lošeg rezultata moramo da pokažemo karakter. Veoma brzo je došla utakmica sa Voždovcem, mislim da će moji igrači pokazati na pravi način da veoma brzo možemo da se vratimo dobrim igrama što i očekujem od njih - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će sutra gostovati Voždovcu u zaostaloj utakmici trećeg kola Super lige, a tri dana posle poraza od Partizana.

- Apsolutno sam preuzeo svu odgovornost na sebe, onog trenutka kad sam se opredelio da igram ono što sam želeo. Očigledno je da plan koji sam imao za utakmicu sa Partizanom nismo uspeli da ostvarimo, sa druge strane smatram da je dosta toga na samoj utakmici moglo da bude bolje. Igrači su samo radili ono što smo planirali, očigledno je da smo promašili i svu odgovornost za neuspeh i lošu igru preuzimam na sebe. Dosta puta sam napomenuo da je svaki poraz težak, naročito protiv večitog rivala, ali mislim da je najbitnije iz svake utakmice nešto naučiti - kazao je Milojević.

#FK Crvena Zvezda

#Vladan Milojević

'